mandag den 29. april 2013

Drømme

Dolly Parton

Jeg mener, at man skal have lov til at drømme, men jeg har en drøm, faktisk flere, men en af dem er lidt mere mærkelig, jeg har i rigtig mange år drømt om at komme over til Dollywood, for at prøve forlystelseparken, men også for at møde Dolly Parton.
I rigtig mange år har jeg været fan af Dolly Parton, så det vil blive en stor drøm der går i opfyldelse, det er ikke kun det at møde Dolly Parton og være i Dollywood, men også ta' på turné lære hende at kende og skrive en bog om Dolly Parton, om hvem hun er.
For et er hvad man ser, men et andet er hvem man møder, når tæppet ikke er for, den fantastiske person vil jeg gerne skrive en bog om.
Men det er og bliver en drøm, for hvem vil dog betale mig, for at tage på sådan en rejse, jeg har ikke selv råd til det.
Dolly Parton er det navn alle kender hende som, men hun hedder faktisk Dolly Rebecca Parton og er født den 19. januar 1946 i Sevierville, Tennessee, hun er nok mest kendt for at være den amerikanske country sangerinde, men hun er også sangskriver og tv- og filmskuespiller.
Hun har mest sunget country musik, men det er da også blevet til noget pop, hvilket man ikke forbinder med navnet Dolly Parton.
Hvem kan ikke nævne minst to sange som Dolly Parton har sunget, hvilket er "Nine to five" og "Jolene", men hun har blandet andet også sunget "I will always love you" og "Coat of many colours", men det er kun en brøkdel af alle de sange hun har skrevet, da hun til dato har skrevet mere end 3000 sange.
Når man siger Dolly Parton er der også nogen der siger "Dollywood", Dolly Parton blev medejer i 1986 og med det at hun blev medejer blev navnet ændret til "Dollywood", virksomheden er den største i området og der er cirka 3000 ansatte.

Dolly Parton voksede op i et udpræget fattigt hjem, da hun var ud af en børne flok på 12, hendes forældre er Robert Lee Parton, der dyrkede tobak, og Avie Lee Parton.
Som 12-årig var hun i et lokalt TV i Knoxville og som 13-årig begyndte hun at indspille for et mindre pladeselskab og optrådte på Grand Ole Opry.
Hun vil styrke hendes karriere som countrysanger og rejste derfor til Nashville i 1964 og kun to år senere blev hun gift med asfaltfabriksejer Carl Dean.Rundrejse

Jeg har altid gerne vil på en rejse rundt i USA, få arbejde her og der, tjene penge til vejen og dagen, nogen steder er man i lidt længere tid end andre, bare nyde det, møde nye mennesker og prøve forskellige ting.
Der er så mange der rejser ud og oplever mange ting, det kan de, fordi de har et arbejde og indkomst, men hvad med mig, hvis jeg havde let ved at få et arbejde, så var jeg meget mere der ude og opleve verden, dens mange forskelligheder, lære mine egne veje at kende, lave mine egne erfaringer og oplevelser.
Men endnu en gang bare en drøm, som skal drømmes.
Bagpipes

Da jeg gik i 6 klasse, var min klasse i Skotland på en tur, hvor vi boede hjemme hos nogen, hende jeg boede hjemme ved, kendte en som spille sækkepibe, når man skal lære at spille sækkepibe, så bruger man en fløjte som lyder som en sækkepibe, og den fløjte fik jeg lov til at spille på.
Det var så fantastisk, at jeg lige siden har drømt om at lærer at spille på sækkepibe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar