onsdag den 17. april 2013

Livet

Hvad er livet endelig?

Livet er noget sker sker i nu og her, det kan være noget der sker i fremtiden, men det kan også være noget der er sket engang, altså fortiden.

Livet består af modgang og medgang, nogen har meget modgang og andre meget medgang, det er ikke færre, men sådan er livet blevet skabt.

Man kan selv påvirke hvordan ens egen liv bliver, men der spiller også mange andre faktor, venner, familie, mobning, fjener, alle andre kan påvirke ens liv, uden de måske er klar over det.

Hvis man går ind på wikipedia, så er deres forklaring på livet: Livet kan defineres som det udødelige DNA, der passerer fra generattion til generation med kønscellerne.
Vil det sige at man ikke er sig selv, men sine forfædre?
Nej, generne er med til at gøre en til den man er, opvæksten, milijøet man færdes i, det påvirker alt sammen en til den man, hvem man er.

Man kan ændre sig med alderen, fordi man krydser ind over forskellige begivenheder og milijøer på livets vej til at blive gammel.

Hvem skulle jeg være, hvis jeg ikke var født ind i det liv, som jeg blev? Naboen uartige barn? Den kloge, artige barn i klassen? Prinsessen? En fattig HIV smittede barn i Afrika? Hvem skulle man så være? Vil det andet liv så være bedre eller dårligere? Hvem siger, at de andre har det bedre end en selv?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar