mandag den 13. maj 2013

Alice

 
Alice er en af de mennesker, som jeg kender der er mega kreativ, hun kan lave nærmest alt.
Hun er ikke kun kreativ med at tegne, men også med make up, jeg vil ønske, at jeg kunne gøre det som hun kan, for hun er bare vildt god til det hun gør.
Der skal ikke meget til, så ligner det perfekt, jeg håber og tror, at hun kan blive en stor kunstner en dag, for det er bare så godt.
Alice er også en god veninde, for med hende kan jeg lave mange mærkelige og skæve ting, vi har klædt os ud, så vi lignet gravide narkomaner, vi har klædt os ud i forbindelse med melodi grand prix og gået udklædte op på tanken.
Hun er den type, som man bare gør sådan nogen ting med, man er kreativ på flere måder og man har det bare sjovt og hyggeligt med hende.
Alice, du er bare en fantastisk person og jeg holder af dig.
Alice lærte jeg at kende da vi startede på samme efterskole tilbage den 3 august 2003, så det er ved at være nogen år siden.
 

4 kommentarer:

 1. Tak dejlige! <3 Jeg bliver helt roed i hovedet! Hvis bare du ville tro halvt saa meget paa dig selv som du tror paa mig! Du er utroligt kreativ og talentfuld! Dine malerier er fantastiske og udstraaler saa mange folelser, dine fotoer er helt unikke og du arbejder saa haardt for at blive bedre og udvide din horosont heletiden! Hvis jeg bare havde en snart af din arbejdsomhed saa ville jeg vaere glad. Du er fantastisk, du bliver bare noedt til at tro paa det!! Jeg elsker dig <3!! Kom forbi snart, saa klaeder vi os ud igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler, at mange af mine ting bliver barnlige, men der er to ting, som jeg har malet på papir, som jeg skal have malet på de der to lærreder, som jeg malet sort oppe på skolen i dag, det ene er øjet, den anden er den lyserøde blomst som er hvid i midten, dem er jeg nemlig stolte af, så vil jeg i gang med at lave nogle solnedgange, så skal jeg til at have sat nogle ting til salg... Hvis jeg selv er stolt af dem, så må jeg vel kunne sælge dem...

   Slet
 2. Svar
  1. Tak, hun er også en dejlig person...

   Slet