tirsdag den 7. maj 2013

Bedste kørelærer

Hvis man gerne vil have kørekort, man ved måske ikke helt hvor man skal tage kørekort, så ved jeg det, det er hos Heimdals Køreskole.
Jeg var vildt nervøs og bange for at tage kørekort, jeg havde faktisk tilmeldt mig hos YouDrive i Viby J, da jeg så mødes op stod jeg og nogle af de andre ikke på listen, men Leif fortalte at det ikke gjorder noget, der var stadig plads til os.
Alle der var mødt op blev fordelt ud imellem Leif, Helle og Marianne, jeg fik så Marianne Heimdal, men jeg havde stadig Leif til teori, men havde nogle få gange hos Marianne.
Jeg fik mest ud af at være hos Marianne, for hvis man ikke forstod det, så kunne man bare spørgere, der fandtes ingen dumme spørgsmål, hvilket var rigtig dejlig.
Hun har en evne til at forklare ting, så man forstår dem, samtidig med at der er plads til lidt sjov ind imellem alt alvoren.
Derfor vil jeg opfordre alle der gerne vil tage kørekort, vær ikke i tvivl om hvor kørekortet skal tages, for den skal da tages ved verdens bedste kørelærer, Marianne Heimdal, http://www.heimdalskoreskole.dk/, og så får man lov til at køre rundt i en fed Audi bil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar