onsdag den 8. maj 2013

Jobcentret

Nu går turen til et møde på Horsens jobcentre igen, på grund af lockout kunne jeg ikke komme til møde tidligere end i dag klokken 13, fordi ham jeg skal til møde hos var lockoutet, jeg var ellers blevet lovet at jeg skulle til møde inden jeg mistet min dagpengeretten, hvilket er den 4 maj i følge fagforening og A-kasse, men den 12 maj i følge jobcentret.

Men nu går turen der ned, for at se om jeg kan få forlænget min dagpengeret med et halv år, eller om jeg skal søge kontanthjælp eller sygedagpenge.

Hvis jeg skal søge kontanthjælp, kan jeg ikke få det fra den 4 maj, da man får det fra den dato man søger, så der går jeg glip af over en uges løn, hvis jeg skal søge det, måske endda mere end en uge.

Hvis jeg søger sygedagpenge, så ved jeg endnu ikke hvordan det kommer til at gå, for jeg ved at kommunen vil hente en lægeerklæring, i følge min læge, så fejler jeg ikke noget, men det er også fordi der er sket en fejl fra Psykiateren, som ikke havde kontaktet min læge for et år siden med, hvad jeg fejler, så det er ikke kommet ind i systemet.

Så jeg synes bare at det hele er noget rod, hvilket der er med Horsens Kommune, der bliver lavet den ene fejl efter den anden, hvilket er mega træls, de vil aldrig anerkende at det er deres fejl.

Men nu krydser jeg finger for at der kommer en løsning på tingene nu og her, så jeg måske kan få noget ro i hverdagen.

Jeg fik da forlænget min dagpenge med et halvt år mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar