søndag den 19. maj 2013

Lysets hus

Nogen tror ikke på det, andre tror, at der måske er noget, nogen tror meget på det, jeg tror, på at der er noget og går også til clairvoyant hvert anden år, jeg tror, at der er noget, for nogle gange har jeg oplevet ting som ikke kan forklares.
Den eneste logiske forklaring er at der er nogen ånder der ikke er gået videre, noget som stadig ikke har fået gjort deres arbejde færdig på denne jord.
Lysets hus hjemmeside:
http://www.lysetshus.dk/forside.htmlJeg har i dag været til deres 100 års jubilæum, hvor vi var i den gamle by, hvor vi fik en rundvisning, vi sluttede med tre retters menu, hvor man kunne komme til at sidde ved et bord med en clairvoyant, jeg kom til at sidde ved bord med Marion Dampier-Jeans,
http://mariondampier-jeans.com/
Hun er meget kendt fra Åndernes magt, men det er en ting hun fortryder, at hun har deltaget i, da hun synes, at hun blev for kendt af det.
Jeg forstår hende godt, men jeg synes, at det er en hyldest til hende som person og de evner hun har, hun hjælper mange med at få svar og kontakt med deres afdøde, hvilket jeg synes er flot.
Jeg forstår hende godt, da mange måske forventer meget af hende, hvilket ikke er hendes skyld, det er jo ikke hende der bestemmer hvor meget man skal have af vide fra de afdøde, det er jo de afdøde der bestemmer hvor meget de vil fortæller til hende.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar