tirsdag den 27. august 2013

Slægt

Jeg roder jo en del med familieslægten, min mors side var endelig meget let, da der allerede var nogen som havde lavet noget, men det var kun vores del af slægterne, men jeg har fundet frem til nogle andre dele af slægterne.
For eksempel så kan vi spore min mormors side tilbage til Morten Erichsen Calmer slægten, han havde mange børn, jeg min slægt er ud af datteren Ide, det er så der jeg har gjort noget som ingen af de andre har gjort, jeg har taget nogle af de andre børn og gået frem ad, hvilket også har gjort at jeg har fundet frem til forskellige mennesker, både kendte og ikke kendte, døde og levende mennesker, spændene.

På min fars side var det svært, da min far ikke kunne bidrage med noget særlig, kun hans forældres navne, Jenny Nielsen og Jens Hansen Larsen, samt at Jennys far hed Christoffer, så det var ikke meget, jeg havde nogle årstal fra gravstederne på Jens og Jenny.
Med noget søgende fandt jeg frem til nogle flere oplysninger om Jennys slægt, men Jens kunne jeg ikke finde noget om, pludselig fandt jeg Jens i en kirkebøgerne, så fandt jeg forældrenes navne, så gik jeg i stå igen.
Så blev jeg kontaktet af en der kunne fortælle mig at han og hans søskende var mine grandfætter og -kusiner, og at min far har fem kusiner, og han kunne også fortælle lidt om søskende til min farfar Jens, så der kom en del nye oplysninger.

Jeg søgte og fik kontakt til min kusine og hendes ene datter, datteren er ældre end mig, og min farfar døde, da hun kun var 8 år, men hun husker ham alligevel.
Jeg har fået fortalt fra hende, at min farmor var blevet forelsket i en anden, og den gang var det tabu at blive skilt, vi snakker om omkring 1935, min farfar var blevet slået med en jernstang i hoved, så han var blevet indlagt, hvor han var blevet erklæret sindssyg, så kunne de blive skilt, så min farmor kunne blive gift på ny.

Min stod stadig stille i forhold til at finde forfædre til min farfar, men har nu fået et mindre genbrud, er nu kommet tilbage cirka fem generationer fra mig på min farfars side.
Jeg har fundet ud af hvor navnet Larsen stammer fra, men kan stadig ikke forklare hvorfor min farfar hed både Hansen og Larsen, ingen kan forklare det.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar