lørdag den 14. september 2013

Kyllinge gryderet med squash - Vetarisk

500 g kylling tern
1-2 hvidløg efter smag, i tern
1 store løg, hakket
500 g squash i tern
1 dåser flået tomater - jeg bruger dem med krydderier
1/2 liter fløde (behøver ikke at være den med 38 %, kan gå være en af de andre, jeg brugte faktisk kun det halve)
1 tsk paprika
1/2 tsk Chili pulver
Salt/peber

Hvidløg og løg steges med paprika og chili.
Svitse kyllingen.
Kom derefter squash i og lad det simre i tre-fem minutter.
Hæld der efter tomat og fløde ud over og lad det yderlig simre i tre minutter.
Smag til med salt og peber.


Serverer det med Nudler, ris eller hvad du synes er bedst.

Der er nok til 4 person.



Denne ret kan gøres vegetarisk ved at skifte kylling ud med grønsager efter egen smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar