søndag den 20. oktober 2013

Ti år siden - Brejning efterskole

Tænk en gang, at det er hele ti år siden at jeg gik på efterskole, det er ikke til at forstå, der er sket så meget siden, jeg vil på en måde ønske at jeg kunne tage det skoleår om, men med den erfaring som jeg stoppede med, for så vil det blive en bedre skole år for mig.

Jeg kom fra folkeskolen, hvor jeg havde haft rigtig mange år med mobning, hvilket jeg ikke kunne klare mere, så kom jeg på Brejning, og der skete rigtig meget personligt for mig, jeg udviklet mig rigtig meget.

Jeg startede som en meget genert person, jeg var bange for at sige noget, jeg følte mig ikke god nok, jeg havde ingen selvtillid.

Jeg havde verdens bedste kontaktlærer, Cathrine, og hun formået at aflæse mig og støtte mig, så da skole året var slut, så troede jeg mere på mig selv, jeg vidste, at jeg kunne mere end jeg måske lige regnede med.
Hvilket jeg er Cathrine dybt taknemlig for, at hun fik mig til at indse.

På tros af et år hvor mobning var forbudt, så skete der nogle ting, en ting som kom for lærernes øre og resten som ikke gjorder.
Jeg var vant til at lærer ikke troede på mig, så jeg vidste, at jeg kun kunne gå til lærerne med sådan noget, hvis jeg var sikker på at der var nogle på min side og ved noget af det var der ingen på min side.
Men på tros af det, så havde jeg et godt år, men mange gode oplevelser, hvilket jeg er glad for.


 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar