lørdag den 2. november 2013

Gamle mennesker brokker sig

Ældre mennesker har så travlt med at brokke sig over de unge, du sidder for meget foran, computeren, du ser for meget tv, du har ikke gjort ordenligt rent, osv.
Jeg tænker på, hvor meget det kan knække selvtilliden, hvis man hele tiden får afvide at man ikke er god nok til det man gør, hvis forældrene og de ældre brokker sig over det, hvis de nu prøvet at rose i stedet, måske kunne det hjælpe på selvtilliden, og så kunne det være at de vil hjælpe mere til i hjemmet.

Unge kan godt komme til at sidde foran computeren og tv'et for meget, men hvis jeg ser på det fra min vinkel, så har de måske lært noget fra deres forældre, for hvor mange forældre tjekker lige deres telefon, ipad, computer, osv. foran deres børn, de påvirker dem jo.
Samtidig så vil forældrene gerne have at deres børn skal sidde mindre foran tv og computer, men så giv dem det i en sent alder, og styre det for dem, de er jo kun børn, nogle ting skal de jo ikke selv have ansvaret for.
Man kan fjerne nogle bestemte ledninger på en stationær computer og batteriet og ledning fra bærbar, så må de jo finde andet at give sig til, det er jo sundt at børn keder sig ind i mellem.

Forældre kan let komme til at blive tjener, men måske skulle man lade børn hente ting selv, i stedet for at komme med tingene hele tiden, hvis børnene virkelig gerne vil have noget vand at drikke, så skal de nok selv hente noget vand, de behøver ikke at få det serveret på et sølvfad.Ingen kommentarer:

Send en kommentar