lørdag den 30. november 2013

Tanker og følelser

Her sidder jeg så lige inden midnat, klokken er 23.59 dansk tid, så nu er november snart over og så er det december, der sker så meget inde i mit hoved, masser af tanker der bare flyver rundt.
Er jeg god nok. Vil jeg på et tidspunkt blive god nok. Skal jeg virkelig selv synes, at jeg er god nok, inden andre kan se det. Når jeg selv synes, at jeg er godt nok, kan andre så også se det.
Det er så svært at finde ud af, for når jeg har det bedst og synes, at jeg er god nok, så virker det som om at jeg er den eneste der synes det, at der ikke rigtig er andre, hvilket jo ikke giver nogen mening.

Jeg føler mig meget ked af det for tiden, meget at græde over, på nippen til at bryde sammen, når som helst, når jeg kigger mig omkring, så virker det som om at jeg ikke kan gøre noget rigtig, jeg føler, at jeg bare så alle andre mennesker, uden endelig at have en grund.
Nogle gange kan jeg godt forstå hvorfor folk bliver sure på mig, men de bliver fornærmet, hvis jeg siger hvad jeg føler, jeg får af vide, at jeg skal være ærlig, men alligevel, så ender jeg med at være den der bliver sat som værende den skyldige i alt dårlig.
På en måde føler jeg, at det bedste jeg kan gå rundt og gøre er at undskylde til alle, fordi det alligevel ender galt imellem dem og mig.
I stedet for det, så snakker jeg ikke meget til andre, kommer måske til at virke mere overfladisk, hvilket holder nogen væk, men så skal jeg i det mindste ikke undskylde hele tiden.

Men på forhånd vil jeg gerne UNDSKYLDE, hvis nogen tager det personligt, jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar