søndag den 1. december 2013

En hård kamp om forståelse

Jeg har i mange år kæmpet med dårlig selvværd, sidste år i februar sendte min læge mig til undersøgelse for ADHD, for hun vil ikke sende mig selv undersøgelse for depression, da hun ikke mener, at jeg fejler noget.

Hos psykiateren blev jeg tjekket for samtlige ting, som han kunne tjekke mig for, både i forhold til angst, depression og ADHD, det viste jeg så, at jeg havde depression, angst, noget vrede og noget ADHD.

Min psykiater, vil så have at jeg skulle til samtale to gange om ugen hos en psykolog der er tilknyttet hans klinik, samtidig kommer jeg på medicin.

Midt i oktober, blev jeg så indkaldt til samtale hos min psykolog, hvor han sagde, at han ikke mener at der er noget galt med mig, han vil dig sende en brev til kommunen om at jeg skal have en støtte voksen, for en måned siden modtog jeg så et brev fra Horsens sygehus ADHD og personlighedsforsyrelses afdelingen, om at jeg skal komme til møde i morgen, mandag den 2 december.

Hvilket undre mig meget, for jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg skal møde op der nede til en samtale hos en psykolog, når der allerede er en psykolog der har slået fast, hvad han mener jeg har brug for.

Jeg føler, at jeg ikke kan fortælle dem hvad jeg føler, for de tror ikke på mig, så jeg synes, at det er svært.

Jeg har fået af vide af en veninde, at jeg kan be om indsigt i sagen, så det overvejer jeg at gøre, for at se hvor den er gået galt henne, for jeg synes, at det er hårdt at blive kastet rundt på den måde.

Min psykolog tog mig af medicinen igen, da den ikke virkede, han gav mig en anden slags, som heller ikke virkede, som jeg også blev taget af.

Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal gøre ved dette system.Ingen kommentarer:

Send en kommentar