mandag den 23. december 2013

Min bolg - mit liv

Jeg har tænkt meget over, hvad jeg endelig skal skrive om, fortælle jer der læser med på min blog, hvis der altså er nogen.
Men også fordi jeg synes, at det mangler en rød tråd, der kommer ind i mellem noget som høre til noget andet, men der er så mange ting.

Jeg har lagt en masse op med forskellige ting, togrejser, broer, hoteller, resturaner, men samtidig føler jeg ikke at det er mig, for det er jo ikke mig der har skrevet det, jeg har ikke været der, så hvad er formålet med det.
Alle har jo lov til at drømme, jeg vil ønske, at jeg havde råd til at rejse ud i verden og se alle mulige steder, skrive om de steder her inde og fortælle alle mine læsere om det, men det har jeg ikke råd til, gid jeg havde.
De ting jeg har lagt op var noget af alt det jeg gerne vil se og fortælle om.

Jeg tænker meget på, hvis jeg tog rundt i Danmark og tog billeder af alle fyrtårnene, undersøgte deres historie og skrev om det, så vil det jo kunne remme nogle interresseret, men så skal jeg finde andre ting at skrive om, som så kan passe til dem.
Kirker, fugle, havet ved de forskellige strande, øerne, eller hvad man synes, kunne være intersant at vide om Danmark, men hvad det skulle være ved jeg ikke, for hvad vil I som læser på min blog gerne vide eller læse om, det ved jeg jo ikke, da der aldrig er nogen der kommenter, den eneste der har kommenteret er +Kate Rodar, hvilket jeg er glad for.

Jeg kan fortælle om mine sammenstød med andre, hvor jeg sviner dem til her inde, men det vil jeg prøve at undgå, for det har jeg set hvordan folk bliver, når de siger, at man skal være ærlig og når man så er det, så bliver de fornermet, så det stopper jeg med, det vil jeg helst.
Alle har lov til at dumme sig, men ikke mig, sådan føler jeg det i hvert fald, men samtidig tænker jeg, at hvis man forventer, at jeg skal være ærlig, så skal man også kunne tage det der kommer, og ikke bare give skylden videre til mig.
For hvis alt var min skyld, så vil jeg gerne bruge denne chance for at UNDSKYLDE til alle i hele denne verden, for alt det forfærdelige der sker, men jeg vil så gerne have lov til at tilføre, at det ikke kun er mig der skal ændre mig, der er mange andre der skal ændre sig, for bare for man kan behandle en på en måde, så betyder det ikke, at alle andre skal behandeles på samme måde.

Jeg har oplevet mange håre tider igennem min opvækst, hvilket faktisk var grunden til at jeg lavet denne blog, et sted hvor jeg kunne vise, at jeg ikke var perfekt, at alle ikke var perfekte, men tilgivelse, drømme, håb og en smugle tilpasning, så kan der være plads til alle på denne jord.
Men jeg håber også, at min blog kan give et indblik i hvordan man kan have det efter et liv som mit, hvor man stadig skal kæmpe for at blive hørt, men hvor ingen høre en.

Jeg tænker meget på, hvad jeg skal skrive om, for at remme flest mulige, jeg ved, at jeg fremstår som en led person, ja det er jeg jo nok også, men man skal jo også tænke på, at dem der har været lede ved mig, er dem jeg også er lede ved ind i mellem.

Men hvis der er nogle bestemte ønsker til hvad jeg skal skrive om, så kom gerne med forslag til hvad, for så kan jeg jo tage det med i mine overvejelser, når jeg skriver indlæg frem ad rettet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar