fredag den 27. december 2013

Om

Hvad skal jeg skrive om, for at der er nogen der vil læse det, hvis der altså er nogen her inde og læse, er der nogen der ude, som kommer ind og læser mine indlæg???
Jeg synes, at det er svært, for jeg har flere ting, som jeg gerne vil skrive om, men samtidig føler jeg, at det måske kan komme til at virke ligegyldig i andres øjne, men ting som sker i mit liv, ting som betyder noget for mig, ting som måske normalt vil virke mærkeligt.
Men samtidig er der jo noget i alles liv, som andre synes er mærkeligt, så hvorfor skal jeg ikke have lov til at skrive det jeg vil, så kan man jo læse det, hvis man vil, men man kan jo også lade værd.
Så kan man "bagtale" mig alt det man vil, men det er jo så ikke mig der er den mærkelig, det er jo den der bagtaler der er, for det betyder jo bare at der er noget jalousi i dem, over at jeg tør at være ærlig og fortælle om de ting der sker og jeg oplever, men det kunne være rart med en kommentar i ny og næ, så jeg vidste at der var nogen som læser det jeg skriver om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar