tirsdag den 14. januar 2014

Forbeholdt på godt

Hvis man kigger på livet, så er der mange skønne ting, der er mange fordele ved alt, men der er også de dårlige sider, hvor man måske har en tendes til at hælde over til dem, selv om man endelig har det godt.


Jeg har i en meget lang periode haft det dårligt, hvor jeg havde lukkede mig inde, inde i både mig selv psykisk, men også fykisk lukkede mig inde, der var mange dage hvor jeg ikke forlod hjemmet, sådan er det stadig, men jeg er i bedre humør, jeg føler mere, at jeg har løst til ting, hvilket er en stor ændring hos mig.


Jeg har ikke mange at snakke med i hverdagen, jeg kan dele et indlæg på min blog her, men jeg kan også dele en status på facebook, men det betyder ikke at der kommer kommentar, selv om at du kunne være rart, skal folk nok kommentere når de føler at det er nødvendigt, ikke før det.


Jeg har det godt for tiden, dog taget med nogle få ting i forbehold, jeg har det faktisk godt.


Nogle dage skal der ikke så meget til at slå en ud af kurs, hvor andre dage er man klar til at erober verden, hvis jeg bare ligger der imellem så er jeg glad.
Lige nu er jeg der imellem, jeg kan ikke erober verden, men der skal mere til at slå mig ud af kurs.


Jeg har en følelse af, at hvis der bare forsætter sådan her, så er det godt, men jeg ved jo også godt, at jeg ikke forsætter med at have det godt, for der kommer op og ned ture i alle folks liv, rigtige venner og familie, bliver der i både det gode og dårlige, de laver ikke grin med det gode og svigter ikke en i det dårlige.
Desværre har jeg oplevet det så meget, at jeg har svært ved at stole på andre, jeg har svært ved at åbne mig rigtig op for andre, at lade andre komme tæt ind til mine følelser, for jeg ved hvor hårdt det er, når de så sviner en til, bruger det mest personlige til at få noget mere status selv.
Desværre tror jeg at mange har oplevet det på et eller andet tidspunkt i livet, men nogle mennesker har bare lettere ved at skubbe det væk, hvor andre tager det rigtig personligt.


Jeg tror, at mennesker burde lærer at forstå dem de holder af, de skal lærer at de ikke kun skal beskytte sig selv, men også dem der virkelig betyder noget for dem, jeg ved at der kun er to personer som jeg virkelig betyder noget for, de to betyder også noget for mig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar