torsdag den 16. januar 2014

Ledighed er roden til alt ondt eller er det?

Jeg blev færdig uddannet i starten af oktober 2010, siden har jeg været ledig, dog med undtagelser, jeg var efter nogle måneder tvunget til at møde op hverdag hos Ramsdal i Horsens, men det var kun fem timer i starten og senere syv timer.
Så det var lige til at overskue, for hos ramsdal skulle vi lærer at sende ansøgninger, og det havde jo sin fordel, for så fik jeg sendt de ansøgninger hver uge, som loven siger der skal være en minimums krav til ledige.
Da jeg havde været der i over et år, så fik jeg afvide at det var på tide at jeg kom videre, jeg fik gjort så jeg kom ud i tre uger hos Eliza Chokolade i Hasselager, hvor efter jeg kom tilbage til Ramsdal.
Så fik jeg valget imellem at skulle ud og arbejde med ældre eller børn, hvilket jo for mig var et svært valg, for ældre havde jeg været i praktik hos før på et plejehjem i Brædstrup, og det kunne jeg ikke klare med en rygskade, men samtidig var jeg skrækslagende over for andre folks børn, de skræmte mig.


Men børn det blev, så skulle der findes et lokalt sted, der blev ringet til Børnehaven i Sdr. Vissing, men de havde sommerferie lukket, så blev der ringet til Voerladegård børnehave, hvor der blev svaret.
Jeg skulle komme der op efter cirka tre uger, så kunne papirene underskrives og jeg kunne starte i en måneds praktik, der efter fik jeg forlænget med løntilskudsjob i først fem måneder og så 6 måneder, i den tid hvor jeg var i børnehaven lærte jeg at børn ikke nødvendigvis var forfærdelig, det var faktisk slet ikke slemt over hoved.
Da jeg stoppede i børnehaven, så havde jeg nogle ugers ferie, som blev holdt, hvor efter jeg kom op og gå på Dalgas skolen, jeg mødte enkelte skønne mennesker, men igen oplevet jeg hvor lede lærer kan være, desværre må jeg nok sige, for jeg er født ind i en familie med lærere alle vejne, så jeg synes, at det er synd at nogle lærer skal ødelægge synet på hvordan lærer fremstår.
Der gik jeg så fra midt i september 2012 til juni 2013, lige siden har jeg gået hjemme, hvilket jo både har sine fordele og ulemper.


På en måde vil jeg gerne ud og arbejde, men så skulle de være deltid, så jeg kunne komme ud og tage billeder og lave den slags også.


Jeg ved, hvad jeg vil, men det er svært at få det gjort, når man står alene med ideerne og planerne, så er det sværre.


På en måde synes jeg at det er hårdt at gå ledig, men samtidig er jeg glad for det, jeg synes, at jeg har tid til at finde mig selv, hvis jeg skulle afsted hverdag på arbejde, så vil jeg slet ikke fungere efter nogle uger.


For mig er det dejlig at gå hjemme lige for tiden.Ingen kommentarer:

Send en kommentar