torsdag den 9. januar 2014

Little People, Big world - Amy Roloff, Matt Roloff og deres fire børn på Roloff Farm

Fra 1 juni 2007 og frem til 1 november 2010, der boede jeg i Skanderborg, tre år, hvor jeg begyndte at følge med i flere programmer fra USA, der imellem var Little People, Big World, fordi på tros af hverdags problemer, så holdte de sammen, lad mig fortælle om dem, så skal jeg nok uddybe det til sidst, hvorfor jeg fuldte dem i fjernsynet.


Little people, big world er familien Roloff, familien består af Matthew (kaldes Matt), Amy, Jeremy, Zach, Molly og Jacob, det handler om at bo på deres farm hvor det helt store årlige ting er græskar dyrkning og salget, men mange steder på grundet er der blevet lavet forskellige ting, så som westeren område osv. hvilket er designet af Matt.


Så begynder man jo nok at tænke, hvad der er spichelt ved denne familie, jo det er at Amy, Matt og Zach er små mennesker, hvor de Jeremy, Molly og Jacob er gennemsnitlige højde, men når man kigger på familien, og så ved at det er sådan, så virker det jo ekstra spichelt at Jeremy som er gennemsnits højde og Zach som er en lille person, de to er faktisk tveæggede tvillinger.


Hele tv-serien handler om hvordan de som familie, hjælper hinanden hvor det er nødvendigt, men også hvordan de klare sig på tros af højde forskellen i familien, hvilket kan give nogle problemer, Amy fik på et tidspunkt lavet nyt køkken, hvor der blev taget højde for hendes højde.

På et tidspunkt var Matt blevet stoppede fordi politiet troede, at han havde drukket og så sat sig ind bagved rettet og kørt bil, hvor man fulgte hvordan det påvirkede familien, at han skulle for retten og fortælle at han ikke havde drukket, men fordi han var træt og kørte med Amy's pedaler, som var korter end hans egne, på den måde blev der vist hvordan de havde deres problemer i daglig dagen.


Det jeg godt kunne li ved denne serie var, at man ikke følger almindelig højde mennesker, man følger ikke overvægtige der gerne vil tabe sig, men man følger normale menneske, men en anden højde og de problemer som de kan støde ind i, de viser hvor vigtigt det er at holde sammen, på tros af at alt vil det modsatte end det man gerne lige vil.

Amy får mig nogle gange til at tænke på hvor vigtigt det er at være glad, ja man kan godt være alvorlig ind i mellem, men hun har en glæde, et smil og en latter der gør at man ikke kan lade værd med smile, for det er en der smitter.


Nogle gange går familie fra hinanden på grund af ingen ting, men denne familie, går igennem meget sammen, det kan man måske lærer noget af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar