fredag den 7. februar 2014

Noveller og digte

Jeg elsker at opdigte historier i mit hoved, jeg vil så gerne blive bedre til at skrive dem ned, for så at samle dem, en drøm jeg også har i blandt alle de andre drømme, men også en ting jeg lovet min mormor halv anden uge før hun døde for snart fem år siden, det var at udgive en bog.

På en måde vil jeg rigtig gerne udgive en bog med mange novelle samlinger i, hvis det så bliver en god bog og populær bog, så vil jeg da måske, håber jeg, udgive mere end en.

Men lige nu prøver jeg at finde ud af hvordan man skal skrive en god novelle, hvad jeg skal skrive om, skal nok komme til mig.

Hvis I læsere skulle købe en novelle samling, hvad skulle novellerne så handle om, så der være nogle budskaber eller handlinger som I synes, at jeg skulle tage fat i, som gør at I vil kunne finde på at læse novellerne?

Jeg skriver ind imellem digte, og jeg vil i den nærmest fremtid dele en del af dem jeg har skrevet med jer læsere, men de sidste tre år, har jeg kun skrevet få af dem der bliver delt, resten er skrevet før det, men det håber jeg ikke gør nogle forskel.
Når jeg skriver digte og historier, er det ikke nødvendigvis sådan jeg føler, men jeg prøver at sætte mig ind i hvordan det kan være, at have det dårlig.
Jeg høre måske en sang, en sætning eller ord, jeg ser noget, dufter til noget, smager noget, eller noget helt andet, som giver mig ideen til et digt eller historie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar