mandag den 24. marts 2014

At møde nye mennesker


Jeg vil så gerne møde nye mennesker, men jeg er så bange for det, for hvad tænker de om mig, hvis jeg finder nogen, som jeg virkelig falder godt i hak med, men hvor jeg ikke høre fra dem efterfølgende, så føler jeg, at de vælger mig fra, fordi jeg er grim, dum, lugter osv..

Jeg har oplevet, hvor jeg har været på bar, så er jeg faldet i snak med nogle, som jeg ikke kender, så er der andre der er kommet hentil dem og sagt at de ikke skal snakke med mig, selv om ingen af dem kendte mig, så blev jeg bare dømt på mit ydre.

Ingen ved hvad jeg indeholder, bare fordi jeg er overvægtig, så skal man ikke dømme mig på hvordan jeg ser ud, men på hvad jeg indeholder, men det er der ikke mange der kan se.

Jeg kan jo faktisk godt være en fantastisk person, men hvis man ikke tænker over det, så skal man ikke dømme mig.

Så når jeg er ude i det offeligt, så føler jeg, at jeg bliver dømt på mit udsende, det er jeg ikke den eneste der gør, jeg tror, at hvis man spøger folk, så vil de nægte det, men pludselig står de i en situration, og så gør de det alligevel.

Jeg vil bare sige, at I skal tænke over, hvad I siger og gør, selv om det ikke er direkte til den person det går ud over, så er det hårdt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar