torsdag den 13. november 2014

Forslag til voksenes pakkekalender

Der kan være stor forskel på om det er en mand eller kvinde der skal købes til, nogle kvinder er mere handy en manden og nogle mænd er mere kreativ med garn og maling end kvinden, så jeg vil give nogle forslag til hvad man kan købe til begge køn.

Der er flere ting er vigtige når man skal lave pakkegaver, man skal overveje hvor meget man helst vil give i alt for gaverne, skal gaverne være til alle 24 dage eller kun advent eller advent og lørdagene.

Jeg vil sige, at det kan være en god ide, at lave en liste og have i sin pung, på listen kan der være ideer til hvad man kan købe til ham/hende, da man ellers godt kan komme til at købe for mange eller for få gaver i farten.

Start i god tid med at købe dem, pakke dem ind, så personen der skal have gaverne ikke opdager hvad det er, jo tidligere man startere med at finde gaverne, jo mindre stresser man i slutningen af november og starten af december for at finde de rigtig gaver.

Hvis man ikke kan finde ud af hvad man skal giver hende/ham, så kan man kigge på hvad personen laver i sin fritid, personens hobbys, og så kan man jo prøve at finde noget ud fra det: Maler, Strikker, Cykler, Løber, Andet sport, Syer, eller noget helt andet, hvis man så ikke ved hvad personen skal bruge til lige den hobby, så kan man måske give nogle gavekort til de rigtige butikker.
Hvis man er rigtig snedig, så kommer man med små spørgsmål, hvor svaret kan give en ide om hvad der kan være nyttigt at give i gave, men man skal passe på, for det kan også resultere i at personen selv går ud og køber gaven.

Så til mine forslag, jeg håber, at der er nogle der kan bruge det til noget.

I Tyskland kan man købe små flasker med snaps, en enkelt osv, i forhold til hvor meget der er i, så er de dyre, men hvis de skal bruges til en kalendergave, så kan man jo bare købe to tre af dem, så har man nogle dage redet.

Chokolade, tørret frugt osv kan også være noget man kan give en person, men vær dog opmærksom på, at det ikke er alle der kan lide det samme, så det kan svinge fra person til person, hvad der skal gives af den slags.

Hvis personen er til den kreative side, så kan det jo være en ide, at give noget i den retning, hvis personen maler/tegner, lidt maling, pensler, kulpenne, blyanter, papir osv.

Hvor hvis personen mere er til at sy på symaskine, så er nogle sytråde, opsprætter, nåle, stof osv det rette for personen.

Der er dem der strikker og hækler, måske endda væver meget, så kan garn jo være en ide, man kan være heldig at finde billigt garn ind i mellem, men garn kan også være en jungle for sig, så vær opmærksom på hvilken type garn, personen normalt bruger, og så købe det til personen.

Hvis personen løber, cykler, går til en sport, så kan man jo give nogle gave der kan hjælpe personen den vej, det kan være at gaverne virker mærkelige, men det kan stadig være rigtig gode gaver, så som refleksser og lommelygte, så når personen er ude og løbe/cykle, og det bliver tidligere mørket i denne tid, så er det mere praktisk.
Det er jo også en måde at fortælle personen, at man ikke vil have at der skal ske ham/hende noget når han/hun er der ude, hvilket jo så i sidste ende er det der betyder noget.

Er personen mere en handyperson, som laver alt muligt praktisk i lejligheden/huset, så er kan ting så som skruer, søm, lineal osv være nogle gode ting at give.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar