tirsdag den 18. november 2014

Remisen i Brædstrup

Remisen er der nok ikke mange der kender til, eller de kender nok til navnet som er betegnelse for mange ting, men den Remisen, som jeg vil fortælle om var et sted i Brædstrup.

Remisen var et gruppe for unge under 18 år, som ikke havde nogle venner, en gruppe hvor man kunne mødes med andre, jeg kendte dog nogle af de andre, en gik jeg i klasse med og en anden gik i klassen over mig på Sønder Vissing skole.

I Remisen var jeg hver tirsdag og torsdag, jeg startede, da jeg gik i 6 klasse, jeg kan ikke huske hvornår i løbet af det skole år.

Da Remisen flyttede fra Bredegade til Østergårdsvej, blev der lavet aftensmad nogle gange om tirsdage.

I denne gruppe var der også gange hvor vi var i biografen, da det var på Bredgade var der også nogle gange med overnatning.

Der var to voksene tilknyttede til stedet, Karl Erik og Vibe, i nogle år havde Vibe, Mia/Henriette og jeg aftaler om ture, i starten var det Henriette der var med, men så stoppede hun da startede i 8 klasse, hvor hun kom op på Sønder Vissing skole, der efter var det Mia der var med på tur, men Mia havde allerede været med på enkelte ture inden da.

Det var ture hvor vi tog ud og så noget, vi tog i svømmehallen, vi var på museum'er osv..

Da jeg lærte Remisen at kende lå den på Bredgade nummer 33/31, kan ikke huske hvilket nummer, men Remisen var ovenover et pizzaria, i de først tid imens jeg var der, havde Remisen kun en lejlighed der, men fik senere lejligheden ved siden af.

Senere flyttede Remisen over på Østergårdsvej 28 i Brædstrup, hvor der var mere plads og dog ikke, for stedet var også til sagsbehandlere fra kommunen, så vi havde samme indgang som dem, der var et opholds rum hvor folk vandret ind og ud, vi havde et køkken til deling med dem, vi havde et lille rum for os selv, med to borde hvor vi kunne sidde og male osv, der var computere og der altid blev spillet på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar