torsdag den 11. december 2014

DEN 11. DECEMBER – JULE GLØDEN

Jeg kom ind med noget til Julle, som han skulle tjekke og godkende, jeg kunne mærke på Julle, at han var i godt humør, for han sad nynnende, imens jeg var der inde, han smilet også meget stod, det var som om at ingen ting kunne står i vejen for ham mere, jeg kiggede på ham.
"Det er dejligt, at se dig i godt humør igen, Julle."
"Det hjalp også med jeres overraskelse i går, det gjorde at jeg fandt juleglæden igen, det er virkelig dejligt."
"Ja, vi kender dig, Julle, sådan er vi alle sammen, der skal bare noget til at gøre os glade."
"Det at jeg blev glad, har gjort jer alle sammen glade, jeg har, kunne se på jer, der er meget julestemning over det hele igen. Jeg kan nu se, at I alle samme har været bekymret for mig, det er rart at vide, men I behøver ikke at være det."
"Du ved, at vi er bekymret for dig, selv om at du ikke ville have det. Når du er glad, så er der den rigtige julestemning, for ellers er der ingen."
"Ja, det kan jeg jo godt se. Julestemning, det var godt at julemusikken kom i gang, det gjorde også noget. Det er som om alt er ved at blive godt igen. Alle arbejder for at blive færdige til tiden."
"Ja, og alle glæder sig til juleballet og til at se dig flyve af sted i kanen med rensdyrene og gaverne."
"Juleballet, det havde jeg da næsten glem, det skal jo også planlægges."
"Jamen, så ville jeg ikke forstyrre dig mere, Julle."
"Du forstyrre aldrig, men jeg bliver nødt til at arbejde."
Jeg gik rundt på alle værkstederne, hjælper til der hvor jeg kan, prøver at få gjort det jeg ikke fik gjort i går, da jeg så havde fået set hvor langt alle var noget, så vidste jeg det når Julle igen ville spøger om det.

Det er vigtigt, at alle er med tidsmæssigt i forhold til hvor meget der skal laves, for hvis vi ikke når, at lave en bestemt del hver dag, så må vi gøre det dagen efter, og til sidst kan vi måske ikke nå at gøre det.

Vi ville blive stresset, ikke nå det til tiden, så ville sådan noget som juleballet tages fra os, for at prøve at nå så meget som muligt, så derfor gør alle hvad de kan gøre for at nå at få lavet gaverne, så at vi kan holde juleballet, selv om at det betyder at vi skal arbejde flere timer i døgnet.

Vi er alle enige om at hvis vi bare gøre vores for at holde humøret oppe, så kan vi godt få det gjort, vi arbejder meget bedre i godt humør, i det at Julle er glad er vi det også.

Man kunne se i dag at alle havde fået julegløden igen, for alle gjorder deres for at komme foran igen, fordi vi var blevet bagefter de sidste par dage, men vi havde en stor overskud og glæde fra i går.

Bare ved at gå rundt på alle værkstederne, kunne jeg høre på alle de andre nisser, at de var i bedre humør, de griner, synger med på julesangene, julepynten og de bagte julekage, som løbende bliver fyldt op med nye småkager.

Det at duften af småkagerne, appelsiner, mandariner og gran, alt det har gjort, at alle bare er i godt humør, og det at Julle er i godt humør igen.

Der var et par af de andre nisser der var blevet sat på en opgave, de skal søgere for, at der kom jule stemning på alle værkstederne, for så at opretholde arbejdet, for så at gøre at det når at blive færdig til tiden, så der er sikret juleglæde resten af december, så alle kan få en god jul.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar