fredag den 12. december 2014

DEN 12. DECEMBER – DEN TRAVLE TID

Det ser ikke ud til at vi kan nå at få det gjort færdig, vi er stadig meget bagude, hvis vi ikke når at få indhentede en helt del i dag, så får vi vores bal, de fleste har også fundet deres at følges med til ballet, selv om jeg ikke har haft tid til det, så håber jeg, da jeg vi skal holde ballet.

Da jeg var oppe ved Julle for et øjeblik siden, for at aflevere nogle flere ønsker, men man kan godt mærke, at det snart er juleaften, for der komme ikke nær så mange ønsker ind, de fleste der ønsker nu er børn der ønsker sige igen, for at sikre sig at der er hørt.

Men der kommer hele tiden nogen nye ønsker ud som skal med, det gøre at vi godt kan blive i tvivl om vi kan nå det, men vi håber det, for mange af os nisser der ikke har en kæreste, håber at ballet hjælper os med at få en kæreste, der er sket før.

Julle havde sendt mig ned for, at tjekke om vi kan nå, at blive færdige med det vi enlig skulle nå i dag, samt alt det vi mangler fra de andre dage.

Jeg snakkede med Jullemor på vejen ned til værkstederne, jeg skulle tage nogle ting med ned i et af værkstederne, og så ville hun høre om hvor Julle var, men inden længe var jeg videre imod værkstederne.

Først gik jeg op i centralen, for jeg vidste, hvordan jeg skulle takle den her, jeg fik standset musikken, sat lyd på.

"Jeg kommer rundt om et øjeblik, for at høre hvor lang I er nået, hvor langt I tror, at I kan, nå I dag. Husk på at det gælder julefesten, jo mere vi når, jo større chance er der for at vi får festen, hvilket jeg meget gerne ville have, og det ved jeg at der også er flere af jer der gerne ville, men husk at gaverne er det vigtigste."
Jeg satte afslutningslyden på, efterfulgt af julemusikken, jeg gik straks i gang med at snakke med dem alle, efter et par timer hvor jeg havde snakkede med dem, så skal jeg bare lige fortælle Julle, hvad jeg er nået frem til."Undskyld, det var ikke meningen at jeg ville forstyrre. "
"Det er helt i orden, kom du bare ind, vi var vist færdige."
"Jeg har været på alle værkstederne, jeg ville bare fortælle hvad jeg er nået frem til."
"Du fortæller bare."
"Det tyder på, at vi kommer til at nå det, jeg har lavet nogle ruteringer, for der er nogle værksteder hvor de næsten er færdige, så hjælper de fleste fra de værksteder på de andre værksteder, hvor de er længere bagude."
"Så kan det jo ske at der kommer det julefesten alligevel. Det var nu smart det med at alle kan flere ting på en gang, så man flytte rundt på dem."
"Ja det var en smart ting."
"Så vi har ikke så meget travlt, som vi har haft."
"Ho ho ho"

Lige meget hvor travl vi har, så skal vi have tid til, at huske ting, men man glemmer ind i mellem at huske gode ting, fordi vi har travlt med at huske de dårlige ting, nogle dage skal man have en lille husker, andre dage skal der ingen til inden mange husker.

Selv når det er mest travlt, skal vi slappe af, men selv om at det kan gå hen og blive for afslappede, så skal man nogle gange bare gøre nogle ting hurtigt for at nå tingene til tiden, og det gør vi.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar