fredag den 5. december 2014

DEN 5. DECEMBER – JULE ØNSKET

Da jeg tjekket stjerneskud maskinen efter ønsker, var der rigtig mange, fik dem med op til Julle, så han kunne kigge dem igennem, det er den ting der sker nogle gange hver dag, for at sikre sig at alle børn bliver hørt.

Efter et par timer med de skulle jeg op med en ny omgang stjerneønsker, der blev sendt lister ud til værkstederne fire gange om dagen med hvor mange der skal laves, så der ikke var nogle steder, hvor de løb tør for noget at lave.

Jeg står ude ved rensdyrene sammen med Jullemor, da Julle’s lyd kommer radioen, så vidste alle, at Julle skal til sige noget, så vi lyttede efter.

"Det er kommet et jule ønske så sødt at jeg ville læst det op for jer alle sammen, for dette ønske er en af den slags der kommer meget sjælden.

Kære Julemand
Der går en myte her hos os, om at hvis man beder til stjernehimlen, så ville du få ens ønske, jeg har ikke prøvet det før, for jeg har ikke kunnet se det gode i det, jeg vidste ikke hvad jeg skulle ønske mig.

Det jeg ønsker mig, kan du ikke give mig, for hvor mange kan genoplive mennesker når de er begravet, hvis man kunne det ville jeg jo bede til dig.
Men det jeg ønsker mig, er at alle mine mindre søskende får en gave hver, at de får deres livs oplevelse, de har brug for en rigtig jul, vi har aldrig haft råd til at fejre juleaften, da vi har, skulle bruge penge på medicin.

Så det jeg virkelig ønsker mig er at vi kan vokse op godt, med lidt penge til overlevelse, men det kan man ikke få af julemanden, siger alle de andre her nede, så det jeg ønsker mig er en juleaften til mine mindre søskende, så de kan få deres første gave.

Så Julemand, hvis du høre dette, ville du så gøre mig den tjeneste, at opfylde mit ønske, hvorfor skulle jeg ellers kigge på himlen i håb om at du høre mig, hvis det ikke ville gå i opfyldes.
Så julemand, hvis du virkelige er der ud, så hør mit ønske, mine søskende tror nemlig på dig.
Kærlig hilsen Ibrahim

Sådan et brev vækker virkelig ens tanker, for der er børn der ude, som ikke har nogen familie, og som skal passe på deres mindre søskende, så det skal i huske at tænke over når I laver gaverne til verdens børn, imens ville jeg kigge de sidste jule ønsker igennem for i dag."
Afslutningens lyd fra radioen gik henover alle værkstederne, hvor efter der kom julemusik på igen, jeg stod og kigget på Jullemor, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige til hende, hun gik ind til Julle.

Der er mange ønsker fra børn der ude i verden, hvor vi ikke kan opfylde deres inderlige ønske, men vi prøve, at opfylde nogle af deres andre ønsker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar