mandag den 8. december 2014

DEN 8. DECEMBER – JULE MUSIK

Hele dagen har der været en dæmpede stemning, fordi Julle ikke er i det helt gode humør endnu, han virker stadig meget fraværene, men jeg har prøvet at snakke med ham, men jeg har ikke kunne gøre noget.

Så jeg gik til Jullemor, for da Julle ikke kunne bruge min hjælp, så kunne det jo ske at der var noget som jeg kunne hjælpe hende med, det var der heldigvis også.

Jeg skulle hjælpe Jullemor med at gøre rent, og hun mangler en i år, da det der ikke var blevet ansat nok, så jeg skulle bære nogle ting op i privaten og hjælpe til der, det er altid hyggeligt at hjælpe Jullemor, for vi kan snakke med hende om alt.

Det er også hende vi går til hvis der er noget der går os på i hverdagen, for hun er en god lytter, så hun har altid tid til at snakke med os, men lige nu er det vigtigste at få gjort rent.

Men det var som der er noget der mangler, men vi kunne ikke finde ud af hvad, så vi gik bare og snakket, så det var blevet helt hyggeligt, men der var også stunder hvor vi ikke sagde noget til hinanden.

Da vi var færdige med privaten, så skulle jeg ned og hjælpe på nogle af værkstederne, men jeg kunne mærke på de andre, at der var stadig ingen der var blevet i bedre humør.

Jeg skulle hente noget materiale til et af værkstederne, da jeg så jeg en kasse som der ikke stod noget på, men som jeg vidste ikke skulle stå der, så skyndte jeg mig ned med materialerne, så jeg kunne komme op og kigge på kassen.

Da jeg kom ned med materialerne, var der en masse der kom til mig med nogle ting jeg skulle svare på, om ting var i orden, fordi de ikke var sikre på at det var blevet gjort godt nok, nogle ting skulle også laves om, men de fleste ting var også gjort perfekt.

Endelig kom jeg op til kassen, det var ingen lille kasse, men en meget stor en, jeg åbnet den for at kigge i den, da jeg så så hvad der var i den, blev jeg glad, så vidste jeg at det var det der manglede, og havde manglet hele dagen.

Jeg fik slæbt kassen op til centralen, hvor jeg så satte cd’erne op på hylderne, og så fik jeg gjort klar med den første besked, for at det kommer som en overraskelse når det er at det er klar til at blive spillet.

Jeg satte lyden på så alle var klar over, at der kom en besked, så jeg kunne give min besked til dem, holde igen øje med det ene værksted, som jeg kunne se, og der gik lidt tid inden at alle var klar, det var som om at de troede at det var noget dårligt der skulle siges over højtalerne.

"Jeg har fundet en kasse, fyldt men ting, som jeg tror, at I alle sammen ville være glade for, selv Julle ville være glad for det, og det skal bare nydes, men jeg har bare at sige, lyt nu godt efter."
Jeg satte gang på musikken, og der brød en jubel ud i værkstedet jeg kunne se, jeg gik en runde i alle værksteder, og alle sammen var blevet i et meget bedre humør, det var som om at alle havde glemt musikken.

Jeg kunne også se at der blev arbejder mere, nogle af de andre nisser dansede rundt, der blev grinet, pludseligt var der en der lagde en hånd på min skulder, kiggede op, og så Julle.
"Du har gjort dagen meget bedre, Bo Langøre, det er rart at se, nu bliver der arbejde meget hårdere, og alle sammen er i bedre humør. Det er dejligt, det var lige det vi manglede."
"Ja, Julle, det er dejligt, at se at alle de andre har fået humøret igen, har du også fået dit humør tilbage?"
"Ja, det har jeg."
Jeg kunne se på Julle at det ikke var rigtig, men jeg håbet, at han snart fik sit humør tilbage igen, for der er ingen rigtig jul hvis han ikke bliver i bedre humør.

Men nu er der kommet musik og det var godt, for så var der det gode, nu bliver der arbejde godt i dag hvert fald, så må jeg se hvad der sker i morgen, som jeg skal løse, hvis jeg kan løse det, det må jeg håbe.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar