onsdag den 31. december 2014

Nytår 2014

Nu er året 2014 ved at gå på hen, jeg vil lige slutte af med hurtigt at skrive en sidste lille hilsen inden året er slut.
For når jeg nu sidder her og kigger tilbage på året 2014, så er der sket nogle ting hos mig i mit år, som jeg vil fortælle jer om.

Da året 2014 startede havde jeg få måneder for inden fået afvide, at jeg ikke fejlede noget psykisk, men en mentor vil være godt for mig, jeg var blevet lovet en henvisning til Horsens kommunen, som skulle gøre, at jeg vil få en mentor.
Men det der skete var et brev fra Horsens sygehus med en tid på ADHD og personlighedsforstyrrelses afdelingen i starten af december 2013, jeg møder op, efter en times samtale, var jeg blevet så meget klogere, at jeg var blevet lovet noget forkert.
Psykologen, jeg var inde hos, vil søger for at jeg blive få en brev med en ny tid, når hun havde fået nogle oplysninger fra det sted i Skanderborg, tiden gik, brevet kom og 17 februar var jeg igen til møde på Horsens Sygehus.
Nu startet et forløb for nogle samtaler, som vil ende ud i om jeg havde personlighedsforstyrrelse, jeg fik nogle papir med hjem, de blev udfyldt, til møderne fik vi snakkede om dem, jeg fik afvide, at jeg overordnet havde træk ned i to forskellige, der ud over skulle jeg undersøges for Autisme, men det skulle en anden psykolog søger for.
Hende var jeg så inde ved to/tre gange, da hun så havde slået fast, at jeg ikke led af autisme, men ADHD men den indelukkede udgave, den der også kaldes ADD, men ADD er ikke en officiel diagnose, så dem der har ADD får diagnosen ADHD.
Så blev diagnosen om personlighedsforstyrrelse fjernet fra mig igen.
Jeg startede på Concerta, kort tid efter begyndt jeg i nyttejob, men på grund af medicin, blev jeg så træt, at jeg var ved at falde i søvn bag rettet hjem, og det var på tros af at jeg kun havde været afsted på arbejde i fire timer, det gjorder så at jeg får Ritalin Uno, som tilbehør til Concerta, så falder jeg da ikke i søvn midt på dagen.

Med alt det har der været snak om mentor, bostøtte og Udviklingshuset, men det skal først ordnes med jobcentret, hvis det kan blive til noget.

Jeg er begyndt, at tænke mere over tingene, hvorfor bliver jeg pludselig trist, får følelsen af at jeg vil græde, hvorfor bliver jeg sur, hvorfor går det ud over nogle mennesker og ikke andre, hvilket jeg tror er sundt, for det betyder også at jeg har været nødt til at føle efter, hvornår bliver tingene for meget, så jeg bliver nødt til at sige fra, jeg må vælge mere, hvad der virkelig betyder noget.

Jeg tror, at det er godt at tænke over tingene på den måde, og nu hvor året går på hen, vil jeg opfordre alle mine læsere til at tænke mere over tingene, over hvorfor I reagere som I gør, hvor andre reagere på jer som de gør.

Godt nytår der ude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar