lørdag den 3. januar 2015

Alene eller sammen med nogen?

Jeg ved ikke hvad der sker for andre, for hvis jeg har lavet noget, været et sted, hvis jeg så bliver spurgt, hvem jeg var afsted med, så skal jeg overveje, om jeg skal fortælle sandheden eller fortælle en løgn.

Hvis jeg har været afsted med min mor, så kan jeg ikke altid fortælle det, for nogle bliver irritabel og spøger om jeg ikke har andre at tage afsted med, nogle gange behøver jeg ikke engang at nævne, at jeg var afsted med min mor, for hvis jeg fortæller, hvor jeg har været/lavet, så bliver der bare kommenteret "Du var vel afsted med din mor!", som der er noget galt i det. 
Jeg har ikke mange venner, den bedste veninde, som jeg har bor over ved København, så hende ser jeg ikke så tit, men savner hende meget.
Jeg har en god veninde der bor ved Århus, i perioder ser vi hinanden tit, men andre gange ser vi næsten aldrig hinanden, men via hende har jeg møde nogle skønne mennesker, men det er ikke nogle jeg ser uden at min veninde er til stede.
Så hvis jeg tager ud og oplever noget med min mor, så er det fordi jeg kun har få andre, men også fordi jeg nyder, at bruge tid sammen med min mor, vi kan blive noget så sure på hinanden, men vi kan også have det mega sjovt sammen, hvilket jeg tror, at der er nogle der er misundelig over.

Men i modsatte båd, hvis jeg fortæller, at jeg har været alene afsted, så er det som om jeg er mærkeligt, få gange har der været nogle der har sagt, at det er fedt at jeg kan tage alene afsted, fordi jeg så ikke er afhængig af altid at have nogle andre med.
Jeg oplever ofte, at hvis jeg fortæller, at jeg har været alene afsted, så bliver der ikke spurgt mere ind til turene, ind i mellem bliver der spurgt om jeg ikke kender nogle der gerne vil med, men når jeg så forklare, at jeg kun har få venner, den ene ved København, at de ikke altid har tid til at tage med eller råd, så er der min mor, men at det nogle gange bare er rart at tage på tur uden min mor, dem der spøger, mener så at der må være andre, men det er der ikke.
Jeg kender ikke mange der vil det samme som mig, jeg elsker, at gå til loppemarkeder, tage ude i naturen med kameraet, have madpakke med, at man giver sig tid de steder man er, så man ikke stresser afsted for at komme videre.
At tage afsted for at komme væk fra hverdagen, problemerne, følelserne, at man ikke tager afsted for at gå en hurtig tur, men at det er i orden, at man går mega langsom, tager sig god til, snakker sammen, venter på hinanden, også dem i dårlig kondi, men nogle laver man noget sammen, som man ikke laver med andre, så som vinterbade, så laver man noget med andre, som de kan være med på.

Nogle gange spøger jeg mig selv, hvorfor andre ikke kan finde ud af at lave noget alene, jeg kan da hygge mig meget, når jeg er alene afsted, jeg har også nogle gange snakkede med fremmede mennesker, når jeg har været på tur alene.

Jeg vil gerne opleve noget, nogle gange bliver det alene, andre gange er jeg afsted med nogle, men jeg vil gerne opfordre alle mine læsere til, at når I er på tur, så giv jer god tid, hvis I er flere afsted sammen, så giv ikke kun jer selv god tid, men også hinanden, stress ikke på hinanden, for med god tid kommer alle til at nyde turen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar