fredag den 9. januar 2015

Mødet på jobcentret

Så har jeg været til det første møde med min sagsbehandler, efter jeg er overgået til kontanthjælp, mødet var i lidt over en time, til sidst begyndte jeg at blive træt på det psykiske plan, men jeg havde også pokkers ondt i ryggen, fordi jeg døje med en muskel/næve der havde givet problemer i over et døgn.

Jeg er så træt af den slags møder, de tager så langt tid, hvor der bliver stillet en masse spørgsmål, som man allerede har svaret på så mange gange før, en del af tingene kunne let have været fundet i deres system eller på jobnet, men nej, man skal bare igennem dem igen.
Hvor mange skoler man har gået på, hvor mange 9/10 klasse eksamener man har taget, har man nogle job erfaring, har man været på kontanthjælp før, har man nogle lidelser både de fysiske og psykiske, hvordan er ens familie og vennekreds, det meste af tiden sidder man bare og venter på at sagsbehandleren får skrevet det ned, som man har sagt.

Da jeg tog derfra, så var det ikke meget jeg har fået ud af det nu og her, men forhåbentligt for jeg mere ud af det på længere sigt, men jeg fik dog afvide, at jeg høre til denne gruppe i et år og derefter vil jeg høre til en anden gruppe, hvis jeg stadig er på kontanthjælp til den tid.

Sagsbehandleren kom selv ind på en mentor, men sagsbehandleren vil ikke give mig en nu, fordi så vil jeg kun kunne have en mentor indtil maj, sagsbehandleren vil derimod gerne have mig i praktik, der skal findes et sted, hvor der allerede er en mentor på stedet, som kan hjælpe mig, så må vi se hvor det bliver og hvordan det bliver.

Men inden der bliver fundet en praktikplads, så skal jeg til en undersøgelse for ordblindhed, hvilket jeg vil blive indkaldt til, derefter vil jeg så komme til møde igen, om hvad der så skal ske, for måske skal der gøres noget ved det, hvis jeg er for ordblind.

Min sagsbehandler kom hen imod slutningen ind på vægttab, at det nok vil gavne mig meget, hvilket jeg jo allerede vidste, men jeg har prøvet flere gange, men mislykkes hver gang, sagsbehandleren vil se om der er noget, men sagsbehandleren kunne ikke gøre det helt store i forhold til det, men hvis jeg taber mig, så vil jeg måske også have det lettere, når jeg kommer i praktik, men også med det psykiske, men må se tiden an, hvad jeg gør i forhold til det osv.

Der blev ikke snakkede om udebo eller udviklings huset, men det var som om, at det vil blive taget på et senere tidspunkt, hvor jeg måske er mere klar, hvem ved.Ingen kommentarer:

Send en kommentar