torsdag den 1. januar 2015

Nyt år - Nye oplevelser

Så starter der et ny år, 2014 er forbi og 2015 er startet, så sidder jeg og tænker på, hvad mit første indlæg skal handle om, nu hvor nogle måske stadig fester, andre er måske gået kolde, så er der dem der bare er gået i seng, fordi de er trætte, og så er der mig som sidder og skriver nogle indlæg til min blog med træthed i øjne.

Jeg ved ikke helt hvad året skal byde mig på, men jeg ved at når året er ved at være over, så sidder jeg sikkert trist og synes, at der ikke er sket noget i mit liv, selv hvis der er sket noget, så er det kun små ting, nogle ting kan måske gøre mig mere ked af det, andre gør mig måske glad.

Grunden til at siger, at jeg ikke helt ved hvad året byder mig, så er det fordi jeg ved lidt, jeg starter faktisk året med at skal til samtale med min sagsbehandler på jobcentret på tirsdag den 6 januar, hvor der skal snakkes om Ude bo, Udviklings huset og mentor.
Så hvis mødet går godt, så skal jeg måske flytte hjemmefra, i egen lejlighed, hvilket jeg på mange punkter glæder mig til, men samtidig frygter, for da jeg boede i Skanderborg, der var jeg rigtig glad for det i starten.
Men tiden gik blev jeg mere og mere trist, jeg fik færre og færre gæster, jeg følte mig så ensom, hvilket jeg frygter sker igen, men samtidig hvis jeg så bliver tilknyttet til Ude Bo, så er der jo et sted, hvor jeg kan gå hen og være sammen med andre, et sted jeg kan få hjælp, når problemerne virker størst, hvilket er en rart sikkerhed.

Jeg føler bare, at jeg må være en idiot, at der må være noget galt med mig oppe i hoved, fordi jeg har brugt for hjælp, men samtidig ser jeg det som en styrke, at spøger om hjælp, når man er i nød.
Det kan godt ske, at man ikke altid lige spøger de rigtige i starten, men på et tidspunkt, får man stablet den rigtige støtte op, så er det bare helt i orden, hvis man kan spøger efter hjælp, så erkender man at der er noget galt, hvilket også giver noget at arbejde med.
Ingen er perfekte, alle har noget de kæmper med, for nogle er det bare mere åbenlyst end andre, nogle har svære ved at komme igennem deres problemer end andre, men med den rette hjælp, så kan alle komme igennem deres problemer.
Men man skal huske på, at alle er forskellige, så bare fordi en løsning virker på en person, betyder det ikke, at det er den løsning der er bedst for andre, så man skal finde den løsning der er bedst for en selv.

Jeg vil prøve, at komme ind på hvad der er problemer for mig, så jer der læser med, kan få et indblik i hvad der sker i mig, jeg vil fortælle, hvordan jeg prøver at takle mine problemer, måske der er nogle der kan bruge lidt af det eller slet ingen ting.
For mig vil det bare betyde meget, at få andre til at forstå mig, forstå hvem jeg endelig er, hvorfor jeg endelig kan blive så sur, og hvad man så gør, når man oplever det.

Så følge med i det næste års tid på min blog, hvor jeg stadig vil dele nogle af mine historier og digte, men også skrive om livet, hverdagen, rejserne, venskaberne, familie, naturen og alt hvad der ellers bliver skrevet om, det kan jo være at I lærer noget, som I ikke havde regnet med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar