mandag den 23. februar 2015

Drømme jobbet

På en måde tænker jeg, at mit drømme job ikke kan lade sig gøre, for hvis jeg gjorder det, hvem vil så komme og købe det.

Jeg har en drøm om at bo på en nedlagt gård, hvor jeg kan indrette nogle af længerne til værksted og butik, lad os sige at det er en gård med tre længer, i den ene har jeg butik, hvor jeg sælger det som jeg laver.
I en længe skal jeg så have værksted, hvor jeg kan male, lave ler figur, hvor jeg kan købe gamle møbler sætte dem i stand, hvor jeg kan lave kreative ting, hvor veninder også kan komme forbi og lave kreative ting.
De ting jeg så selv laver, skal jeg så sælge inde i butikken, måske bliver der også et lille hjørne med ting fra haven, grønsager osv, måske ting der er henkogte, hvem ved hvad det bliver til.
Jeg behøver jo ikke at starte stort ud, men lige så stille og så udvide det med ting, måske lade andre komme med noget, som de kan sælge i min butik, uden at de behøver at lave det på stedet, for mig kunne det være rigtig hyggeligt.

I den sidste længe vil jeg måske dele op i to dele, hvis jeg deler det op, så skal der være følgende: den ene del skal være et lager, hvor der så er opbevaring af lærred, maling, møbler osv, så når der bliver plads i butikken, så kan de komme ind og blive gjort klart til salg, og den anden halvdel, skal der være lidt dyr.

Jeg kunne jo bare springe ud i det og så gøre det, men samtidig har jeg altid været bange for at springe ud i noget nyt, for så begynder alt frygten at komme frem, undskyldninger for hvad der kan gå galt og "hvad nu hvis det går galt" spørgsmålene kommer frem og gør at jeg ikke tør før jeg er noget mere sikker på det hele fra kommunens side.

På en måde synes jeg at det kunne være dejligt, at man var to der gik sammen om at lave det, måske starte det med butikken op et sted og hvis det så går godt, så kan man altid udvikle det.

Men lige nu bliver det bare på drømme planen, men det er på en måde også oki for nu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar