søndag den 22. februar 2015

Sidste nyt ledighed og kommunen

Jeg var til møde hos min sagsbehandler den 6 januar, var cirka midt i januar til læse, skrive og regne test på VUC, det var en henvisning fra sagsbehandleren.
Jeg fik svar på testene med det samme, få dage efter kontaktet jeg min sagsbehandler, for at høre, hvordan jeg skulle forholde mig til det jeg fik afvide, min sagsbehandler vil ikke give mig nogle svar, før, hun selv havde fået svarene fra VUC i Horsens.
Nu sidder jeg her en måned senere og har stadig ikke hørt noget fra hende eller fra VUC, jeg var blevet lovet, at der vil blive ringet til mig, hvis der var noget VUC kunne tilbyde mig, men intet svar, men heller ikke noget svar fra Sagsbehandleren.

Der er nogle der vil mene, at det så er min opgave at kontakte dem, hvilket det nok også er, men når jeg er blevet lovet, af både sagsbehandler og VUC, at de vil kontakte mig, så kan det jo umuligt være min opgave mere.
Enkelte gange er jeg blevet glemt af det offentlig, men ellers er deres undskyldninger, at de har travlt, hvilket nok også er rigtigt, men jeg har set hvordan to personer kommer ind i samme system på samme tid og alligevel får den ene mere hjem end den anden.
Hvis de virkelig har så travlt, så ansæt da nogle flere mennesker, det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men alligevel.
Jeg kender en der har været på kontanthjælp i mange år, dog i en anden kommune end den jeg bor i, men jeg har set hvordan hun får ny sagsbehandler en til flere gange om året, så tænker jeg at det ikke er rimeligt, for så skal man starte forfra eller næsten forfra hver eneste gang man får en ny sagsbehandler,
Så er der nok nogle der sidder og tænker, at jeg jo bor i en anden kommune end hende, men ja det gør jeg, men jeg har allerede haft to forskellige sagsbehandlere siden jeg kom på kontanthjælp den 17 november, så skal der samtidig lige tilføres at jeg havde flere forskellige sagsbehandlere inden jeg kom over på kontanthjælp.

Så ja der sker ikke så meget i forhold til at være ledig, men så kan jeg da gå her hjemme og hygge mig, hvilket jeg på en måde er glad for, jeg har ting, som jeg gerne vil, så kan jeg jo bedre det, jeg har ting, som jeg tænker, jeg gerne vil i fremtiden, hvilket gør at jeg kan planlægge de ting lidt bedre, i det at jeg ikke er sendt ud, så har jeg også mere overskud til at være sammen med venner og familie, hvilket er skønt.

Nogle vil nok blive sur over, at jeg skriver det på den måde, men jeg har en drøm om et job, som jeg gerne vil, men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre, så lige nu holder jeg det lidt i ro, men jeg skal nok fortælle jer læsere om det drømme job i et andet indlæg, så følge med og find ud af hvad det er.Ingen kommentarer:

Send en kommentar