mandag den 2. marts 2015

Kontant med kommunen

Siden sidste indlæg og kontakt med kommunen og ledighed, så har jeg kontaktet min sagsbehandler på jobcentret, for at høre hvornår der sker noget nyt, jeg vil endelig ikke, men gjorder det på opfordring.

På en måde vil jeg gerne i gang med noget, men jeg kan nok ikke klare så meget af gangen, så nu må jeg se hvad det bliver til.

Jeg fik sendt en mail til min sagsbehandler tirsdag den 24 februar, og fredag den 27 februar fik jeg besked fra min sagsbehandler, hun havde ikke hørt fra VUC, selv om det var over en måned siden at jeg var til læse, skrive og regne test der, så i løbet af den kommende uge vil hun kontante VUC for at høre om svar der fra.

På en måde bliver jeg sur på min sagsbehandler og VUC, men alligevel ikke, for min sagbehandler havde bedt VUC om at give svar tilbage på testen, men det har VUC ikke, så på en måde bliver jeg sur over at VUC ikke giver svar, men samtidig bliver jeg små sur over at min sagsbehandler ikke kontakter VUC noget før.

Men nu må vi se hvad der sker.

Jeg håber, at jeg kan få lov til at komme op og gå på Dalgas skolen igen eller starte på Gallo skolen i Århus, for selv om jeg måske skal være på VUC nogle gange om ugen, så tror jeg, at hvis jeg kan komme op på en af de andre to skoler, så kan det gavne mig psykisk, at komme til at lave noget jeg godt kan lide, så som at male, tegne og tage billeder.

Men hvis det stod til mig, så var det nok helst Gallo skolen, som jeg vil gå på, for jeg har gået på Dalgas skolen en gang, og der havde jeg det svært med lederen og nogle få af de andre, så på en måde ved jeg ikke, om jeg kan komme ind der igen eller hvad.

Gallo Skolen: http://www.galloskolen.dk/

Dalgas Skolen: http://www.dalgasskolen-aarhus.dk/

Begge skoler er for folk med sindslidelser, men når jeg gerne vil udstille mine malerier og fotos, så tror jeg, at jeg kan få mest ud af at gå på Gallo skolen.

Men jeg må se om min sagsbehandler kan se ideen i at jeg kommer til at gå sådan et sted, måske for en periode, måske for længere tid, hvem ved, for det er jo bedre end at gå hjemme.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar