tirsdag den 3. marts 2015

Kylling gryderet

Jeg laver ikke varmt mad så tit, men i perioder gør jeg det nogle gange, og en ret jeg godt kan lide at lave er en gryde ret, som er
300 g kylling tern
1-2 gulerødder, i tern
1 store løg, hakket
500 g Tomater i tern
1/2 liter fløde (behøver ikke at være den med 38 %, kan gå være en af de andre, jeg brugte faktisk kun det halve)
Tørret paprika
Salt/peber

Løg steges med paprika.
Svitse kyllingen.
Kom derefter tomat og lad det stå til at tomaterne er forsvundet lidt ind
Put gulerødder i og lad det simre i tre-fem minutter.
Hæld der efter fløde ud over og lad det yderlig simre ved svagt varme imens ris koges.
Smag til med salt/peber og måske noget mere paprika.

Man kan komme flere grønsager i, eller skifte dem ud med nogle andre, jeg har lavet den hvor gulerødderne var skiftet ud med champignoner og det smagte også godt.

Jeg spiser ris til, men man kan skifte det ud med Nudler eller hvad du synes er bedst.

Denne ret kan gøres vegetarisk ved at skifte kylling ud med grønsager efter egen smag.

Jeg har skrevet om denne ret en gang før, men der er sket nogle ændringer siden den gang, så det er op til folk selv, hvilken af de to opskrifter man bedst kan lide.

Jeg putter MEGET mere paprika i end man lige regner med, for fløden tager noget af smagen, og det tænker man måske ikke lige over, så derfor er det godt at smage den til bagefter også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar