tirsdag den 21. april 2015

"Livet starter for enden af din komfort zone"

"Livet starter for enden af din komfort zone" er en sætning som min tante delte for noget tid siden på facebook, jeg følte faktisk, at det var en god sætning, for der er meget rigtigt i den.

Men samtidig tænker jeg også, at hvis man lider af angst, add, autisme, depression osv, så kan det være hårdt at leve efter den sætning.


Jeg har oplevet, at når jeg for en stund glemmer, at jeg har det dårligt psykisk, så kan jeg i et øjeblik have det godt, føle at livet er fyldt med glæde, nærvær, hygge, hvor nogle gange påvirker det ens humør i længere tid, andre gange kun for en stund.


Jeg bliver så let nervøs og utryg, men jeg føler, at jeg skal passe på med at vise det til andre, mange gange skal jeg ud over min komfort zone, uden at nogen ved det, og tit føler jeg mig fortvivlet når jeg er der, fordi jeg ikke kan ændre det før efter noget tid.


Hvor andre gange føler jeg, at jeg er ved at blive tosset og bare skal tage mig sammen, for det hele skal nok gå, og det går også for det meste til en vis grad.


Men så er der ting, som jeg gerne vil opleve men er bange for at opleve, for "hvad nu hvis" sætningerne begynder at spille en stor rolle inde i en, og det er der at det kan gøre en stor forskel at komme ud af sin komfort zone, for det er der jeg føler, at jeg ændre mig meget og måske endda får en virkelig god oplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar