mandag den 22. juni 2015

Slap af og nyde livet hvis det er muligt

Jeg synes tit at det kan være svært at slappe af og nyde livet, for jeg ved aldrig hvornår der opstår et eller andet, som går mig på, som så kan ødelægge den stund hvor jeg nyder livet.
Der hvor jeg kan slappe af og nyde livet, i de øjeblikke/stunder hvor jeg føler at jeg har det godt og er glad, der vil andre nok sige, at det ikke er noget særligt.
Hvilket kan gå mig på, for vi er ikke ens, så selv om det virker som noget der ikke er noget særligt for andre, så er det for mig, jeg kritisere jo ikke nødvendigvis andres måder at nyde livet på, hvorfor skal de så være efter mine,
Når andre er efter mine måder at slappe af på og nyde livet, så føler jeg, at jeg ikke må slappe af, at jeg ikke må have det godt, hvilket i bund og grund er en forkert indstilling at have, men sådan har jeg det, men der er også dage hvor jeg tænker "Hvad fanden rager det mig, hvordan andre ser på det, jeg er da fuldstændig lige glad.".
Men et eller andet sted er jeg ikke nok lige glad, for det hænger fast i mig, til andre gange hvor nogen kommentere på det, hvor jeg føler, at det kan blive for meget.
Når der er noget jeg rigtig gerne vil, som jeg rigtig meget kan lide at lave, hvor jeg nyder at lave/gør det, så har jeg tit mange bekymringer i forhold til hvad venner, familie og andre tænker om det, vil de synes at jeg er mærkelig, vil de synes godt om det eller hvad.
Vil folk lave grine med det over for mig og andre, vil folk synes at jeg har en skrue løs på øverste etage fordi jeg gør de ting jeg nyder.
Jeg ved det ikke, kun min erfaring kan jeg snakke ud fra, hvor jeg har oplevet, at nogle synes, at nogle af de ting jeg gør virker idiotiske, hvor andre synes, at det er fantastisk og spøger ind til det.
Hvor jeg tit føler, at selv om mange synes, at det er mærkeligt, jamen så hænger det mere ved, det det at der er nogen der synes, at det er fantastisk, men jeg synes at det er hårdt når der kommer negative ting fra dem, hvis mening betyder mest for mig.
For så er det som om de ikke kan acceptere mig for den jeg er, hvis jeg så gør opmærksom på det, så får jeg afvide, at jeg ikke skal tage det personligt, for det er ikke ondt ment.
Undskyld mig, men hvis det ikke er ondt ment, så lad da vær med at sige noget om det, når man ved hvor meget det betyder for mig, jeg vil da heller end gerne lærer dem at nyde de ting også, men hvis de ikke er åben for det, så er det meget svært.

Jeg nyder foreksempel at komme ude til havet og strandene, men fordi jeg har dårlig ryg og led, så kan jeg ikke vandre særlig hurtig der ude, men jeg kan stadig bruge flere timer på at gå frem og tilbage der ude, bare slappe af og nyde det.
Men det er der mange der ikke forstår, det er som om at nogle gange når jeg har været ved stranden med andre, så skal vi videre efter en halv time, hvor jeg synes, at jeg mangler at slappe ordenligt af, hvis man så ikke kommer med det samme, så bliver de nærmest sure.
Jamen, at være ved stranden er ikke bare at bade, men at kunne finde roen med sig selv, at komme af med alle de ting der går en på, så man forhåbelig kan tage der fra med et smil på læben.

Jeg nyder, at have samtaler med folk, hvor jeg føler, at jeg ikke er dum, for det sker nemlig at jeg føler, at det jeg siger ikke er godt nok eller rigtig nok, så jeg får følelsen af at være dum.
Spichelt hvis vi er flere der sidder sammen, hvor ingen høre hvad jeg siger, så føles det ligegyldig og dumt hvad jeg siger, men de gange hvor vi er flere sammen, hvor jeg faktisk bliver hørt, så føler jeg mig ikke dum på samme måde, som når jeg ikke bliver hørt.

Der er så mange ting i livet jeg nyder, men det er svært at sige hvad og hvorfor, for det kommer også an på hvem det er sammen med og deres indstilling til tingene, hvor vejret er.
Der er så mange ting der spiller ind.

Men når jeg laver noget, så bekymre jeg mig altid om hvad andre siger til det, om de synes at det er tosset, men jeg har også nogle bekymringer i forhold til kommunen.
Fordi jeg er ledig, vil de så sige, at når jeg kan klare de ting, så kan jeg også klare andre ting, selv om at jeg så må stoppe med at gøre det jeg kan lide at gøre, fordi kommunen gerne vil have mig til noget andet.

Men jeg prøver alligevel at slappe af og nyde livet, selv om det er meget svært.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar