søndag den 12. juli 2015

Hmm, hvad sker der?

Nogle vil nok sige, at det er ved at være længe siden at jeg har fortalt om hvad der sker i mit liv, hvilket det også er.
På nogle punkter har jeg haft det godt, men samtidig har jeg haft det meget svært, så derfor har jeg ikke fået skrevet så meget på denne blog på det sidste, men har dog skrevet lidt inde på min anden blog, http://photoloveshow.blogspot.dk/

Dette er en af mange ting, som jeg har delt på min kreative/foto blog. Klik endelig ind og se mere der inde. http://photoloveshow.blogspot.dk/

I forhold til kommunen, så har jeg gået siden starten af April og ventede på, at jeg vil blive indkaldt til møde hos Ceres Centret i Horsens, jeg har for nogle dage siden fået brevet, jeg skal til møde den 7 august, så det er jeg spændt på hvordan det kommer til at gå.
Hvis jeg starter der, så skal jeg i første omgang være der i 13 uger, men det kan blive forlænget.
Sidste jeg blev sendt ud i noget i Horsens kommune, det var sidste sommer, hvor jeg blev sendt ud i 13 uger i Horsens kommunes genbrugs.
Der havde jeg det ikke godt, jeg havde ondt i hele kroppen, jeg var psykisk nede hele tiden, jeg var noget så træt, så jeg gik tidligere i seng og sov faktisk ret meget i de 13 uger jeg var der, jeg kunne ikke overskue at være sammen med andre, men fik dog taget mig sammen til at være sammen med to af mine skønne veninder, en gang med dem hver, mere blev det ikke til, desværre.
Da jeg var i genbrugsen skulle jeg kun være der i tyve timer om ugen, nogle vil nok sige at det ikke var meget, hvilket det jo heller ikke er, men det var stadig hårdt for mig.
Det jeg er blevet lovet af min sagsbehandler er at det sted jeg skal være nu, der kan man selv påvirke hvor mange tinge man skal være der, hvilket vil sige, at man kan starte forsigtig ud, og så stige efter behov.
Samtidig er der kost og motionvejledning ind over ens forløb, og måske andre tilbud også, hvilket gør at det måske kan hjælpe mig meget mere på mange punkter, det minus der dog er, er at de ting jeg kan blive sendt hentil har meget med hjemmehjælps opgaver, køkken osv, hvilket jeg ikke kan klare så godt når jeg har dårlige led og rygskade.
Men der har den psykolog jeg havde på sygehuset sagt til mig, at jeg må sige til dem når det gør ondt eller jeg har det dårligt psykisk, for ellers kan de ikke tage hensyn til det, men jeg synes bare, at det er svært, for jeg føler ikke, at det er en ordenlig undskyldning, jo for andre, men ikke for mig.
Så jeg skal vende mig til at skulle sige det, når det er at jeg kommer ud, hvis jeg har det dårligt, jamen så skal jeg huske at sige fra.
Det jeg også har forstået om det sted jeg bliver sendt hen, er at man muligvis får en Mentor, hvilket skal hjælpe en igennem de 13 uger, hvilket for mig jo kan være godt, for så har jeg en, som jeg kan gå til hvis jeg har det dårlig, hvilket gør det lettere, så håber jeg bare, at jeg får en person jeg kan med.
Jeg har gået og været meget nervøs for, hvornår jeg fik brev fra Ceres Centret, for jeg vil ikke til at skulle afsted imens det har været varmt, jeg vil nemlig helst ikke afsted i maj, juni, juli og august, men nu ser det ud til at blive noget af august, hvilket endelig er oki, for de fleste af ugerne jeg skal være afsted er i nogle andre måneder, hvor det er køligere.

Mit møde med Anne Marie Helger (http://helger.dk/) oppe på Dalgas Skolen (http://www.dalgasskolen-aarhus.dk/), hun er nu en fantastisk person.

Ud over det med kommunen, har jeg heller ikke altid har det så godt psykisk, jeg har haft nogle perioder, hvor det hele bare virker ligegyldig, for jeg kommer ingen steder.
Der er ting jeg gerne vil, men jeg kan ikke tage mig sammen til dem af flere grunde, men samtidig tænker jeg, at der er en mening med det hele og alligevel virker det ikke logisk.

Men der er dage hvor jeg tager mig sammen og gør det jeg gerne vil, så som at skrive på min krimi, det sker ikke så meget for tiden, men har da fået skrevet noget mere på den, måske deler jeg noget af den med jer en af dagene, men kun måske.

Jeg har haft meget svært ved at bestemme mig for ting, jeg vil gerne nogle steder hen, men samtidig orker jeg det ikke, så den ene dag kan jeg sige ja til at tage afsted, men nej den næste dag, men når det kommer til stykket tager jeg for det meste afsted og får enten en nogenlunde dag eller en god dag ud af det.Der var 25 års jubilæum på Dalgas Skolen, hvor jeg har gået, der var jeg oppe sammen med min mor, det var hårdt psykisk, men alligevel en god dag.
Anne Marie Helger kom for at underholde, bagefter kunne vi tage billeder med hende, min mor og jeg fik taget sammen med hende, vi fik også hendes autograf, hun spurgte om hun kunne få vores billeder tilsendt, hvilket vi lovet at gøre, hun har så delt et af dem på hendes facebook side, så pludselig føler man sig en smugle stolt.Jeg har også været igang med at læse en krimi, Carin Gregersen's "Et dukkehjem", jeg mangler bare det sidste af den, jeg glæder mig til at få den læst færdig, der er flere bøger der venter på at jeg får dem læst, så det er bare om at gå igang.
Det kan dog være svært, for hvis jeg sætter mig uden for, så bliver jeg let distraheret af folk der kommer forbi, min mor der siger noget til mig eller noget helt andet, så når jeg læser, så skal jeg helst være oppe på værelset.

Min mors mango plante der er vokset meget efter den blev plantet fra vandbad til potte. Det jeg dog har kunne læse mig frem til på nettet er man ikke skal regne med at den kan give noget, men det var da sjovt at se hvor stor den kan blive.

Jeg har på det sidste også tørret en del oregano/merian og timian til madlavning, samt Myte og citronmelisse til the til min mor, der vil dog blive tørret mere af den slags inden sommeren er over, hvilket er noget af det jeg synes er hyggeligt at rode med.
For flere uger siden satte jeg en avokado kerne til at spirer i noget vand, for nogle dage siden opdaget jeg så at den endelig var begyndt at spirer.

Min avokado kerne der spirer.
I starten af maj var jeg i Billige Blomster med Sandra, hvor jeg købte nogle lavendel frø, jeg sået den ene pakke nogle dage efter, og der skulle gå op imod en måned inden de begynder at spirer, hvilket der også gik, men stadig er der små nye spirer på vej op, jeg har omkring 25 spirer nu.Frøene er fordelt på tre bakker, så de ikke skulle stå for tæt, min far har altid sagt, at lavendel er svært at få frem, så kigger jeg på dem her tænker "Ja det var godt nok svært", det var ikke alle frø der er kommet, men det er da et rigtig godt resultat.

Grønsags saft, min til venstre og min mors til højre.

Grønsags saft, min til venstre og min mors til højre.


Her i de sidste mange uger har min mor med glæde stået og lavet morgen saft til hende selv, min far og mig, hvilket er virkelig lækkert, den udgave min far og jeg får består af:
Gulerødder, rødbeder, æbler og citron/lime saft (det kommer an på hvad vi har af citron og lime), der ud over spiller årstiden en rolle, for når brændnælderne og skvalderkål begynder at spirer i foråret, så kommer der sådan noget, men nu er det gået over til Tocansk palmekål, grønkål og sølvbeder, som vi selv har i haven.Så er der nok nogen der spøger hvad min mors så består af, ja, den består så af citron/lime saft, Tocansk palmekål, grønkål, sølvbeder og agurk.
Nu er jeg nået til det punkt hvor jeg vil stoppe, for der skal jo også være noget at fortælle om en anden dag.
Så som om hvor godt eller dårlig at putte Tocansk palmekål, grønkål og sølvbeder i mit kyllingergyderet, som man kan se opskriften på her inde på min blog.
Der sker nok også andre ting, jeg gerne fortæller om, men det må tiden vise sig.

Vi mødes ved her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar