tirsdag den 28. juli 2015

Min mors og min venindes blogs

Min mor skriver en gang imellem på hendes blog, det sker ikke tit, men en gang i mellem, her på det sidste har jeg hjulpen hende til at få skrevet noget mere på hendes blog, for hun har svært ved det selv...
Så siger hun hvad der skal stå, så skriver jeg det, så vælger hun nogle billeder og så tilføre jeg dem i de rigtige steder...
Så søgere jeg for at der ind imellem bliver delt et indlæg, men der er ved at være tomt, så jeg skal se om hun har mere at skrive om, jeg ved nogle ting, som jeg tror, at hun gerne vil fortælle om, hvor hun sikkert vil give mig ret i det meste, og så skriver hun om det.
For hun ved nemlig ikke altid hvad hun skal skrive om, når jeg så spøger om nogle ting, så kan hun selv bestemme, hvad hun vil bruge..
Min mors blog er: http://birteromme.blogspot.dk/


Jeg har en rigtig god veninde, som tidligere har skrevet på følgende blog, http://truntensblogger.blogspot.dk/, men da hun ikke har haft skrevet på den i nogle år, så vil hun gerne begynde igen, så startede hun en ny blog op, hvor hun skriver om hende hverdag og skønne to piger.
Hendes nye blog er: http://dentravle.blogspot.dk/
Min veninde er bare en rigtig skøn person, som fortjener at folk læser hendes blog...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar