torsdag den 16. juli 2015

Natur redskaber

Til de opmærksomme, som også læser min blog med billeder og kreative ting, så ved de at dette er samme indlæg som over på den blog, men jeg vil gerne dele dette indlæg med alle andre læsere som ikke kommer der over.
Vi har igennem tiden fundet nogle forskellige redskaber, nogle er ikke vores egne med tidligere ejer af vores hus og grund, nogle ved jeg ikke hvor vi har fra, men læs ved hvert billed.

Denne ting fandt min mor og jeg, da vi for cirka halvanden måned siden var ved at fjerne en masse ukrudt og en slyngplante vi gerne vil have fjernet, så kom den frem under alt ukrudtet.
Min far siger at det er til at fange ål med, at det var sådan en man brugte en gang, men jeg ved ikke om det er rigtig.
Den har nogle skarpe kanter, så på den måde kan det være rigtig.
Den mangler også det meste af dens pind, men den har jo også været ude i mange år, så det er kun forståelig, at den er gået noget i stykker.

Dette er en krog, som jeg faktisk ikke ved hvor vi har fra, men fandt den i vores værksted for nogle uger siden.
Jeg ved ikke hvad der er blevet brugt til, men kunne forstille mig, at den enten var blevet brugt til hvis man slagtet dyr i hjemme til familie, så blev dyret hæng op på denne krog, men ellers skulle den være blevet brugt af den smed der har boede her en gang, som måske har hængt sine ting på den.
Jeg ved det ikke.

Denne er den samme som på billedet oven over, så se hvad jeg har skrevet der.

Jeg ved ikke hvad denne ting er blevet brugt til, men den er en af flere ting som har tilhøreret en tidligere ejer af vores hus, da vi ved at den den første der har boet i vores hus var en smed, har vi nemlig fundet flere ting, små smede ting til træsko og andet.
Jeg tror denne blev brugt som en form for en hammer eller økse, den ser ikke så spids ud nu, men tænk på hvordan den så ud for 100 år siden, så kunne det jo godt have været en økse eller hammer, hvor der nok sad en skaft igennem det hul der i den.
Men jeg ved ikke om det er rigtig.

Denne er den samme som på billedet oven over, så læs ved den, for at se hvad jeg har skrevet om den.

Jeg ved faktisk ikke hvor vi har denne fra, men jeg fandt den for ikke så lang tid siden i vores værksted, så det kan være en vi har haft i mange år, uden at jeg vidste det. Jeg ved heller ikke hvad den skal bruges til, men jeg kunne forstille mig at det var til at læsse halmballer op på en vogn eller loft, men er ikke sikker. For hvis det havde været sådan en, så havde det set anderledes ud.
Den var uden skaft da jeg fandt den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar