mandag den 27. juli 2015

Sådan får du din egen avocadoplante

Der er nogle der ved at jeg har forsøgt at få en avocado kerne til at spirer, men det er også gået oki, jeg har gjort som der er beskrevet i teksten nedenunder, hvor man sætter tre tændstikker ind i kernen, der gik imellem fire og seks uger, og så begyndte den at spirer, men kun roden.
Kernen er knækket næsten helt over, og man kan se toppen af spiren inde i kernen, men den vil ikke komme op, der imod roden bliver ved med at vokse.
Jeg er så nået til det punkt, hvor jeg har tænkt på at plante den om, og se om det hjælper den til at vokse op ad og ikke kun ned ad.
Jeg håber, at andre kan få den til at gøre det på den rigtige måde.
Når man sidder og kigger på forskellige hjemmesider, er der forskellige måder at gøre det på, men det med vand er den samme flere steder. 
Så jeg har har samlede flere steder i dette indlæg, men hvis I gerne vil forsøge, så prøv jer frem, og find en måde der passer bedst til dig selv.
Jeg har samlede tre, ved den sidste af dem, som er fra Idenyt står der også noget om hvordan man sår nogle andre typer, men kig selv på deres hjemmeside, for at finde ud af det.

Plantedebat

Det er det sted hvor jeg tog udgangspunkt i, men har siden fundet andre steder.

Plantedebat's hjemmeside: http://www.plantedebat.dk/Topic-S%C3%A5dan-f%C3%A5r-du-din-egen-avocadoplante

Dit Landkøb 

Den fortæller mere eller mindre på samme måde som plantedebat, men alligevel ikke, så klik da endelig forbi der og se om det er en mulighed der er bedre for dig end de andre.

Idenyt

Hos Idenyt er der måder at plante andre ting på end bare avocado, hvilket jeg måske vil prøve med tiden, men er ikke sikker på det endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar