tirsdag den 11. august 2015

Hæklet Bamse

Nogle gange får jeg en tosset ide, hvor jeg tænker, at jeg vil prøve at gøre det til virkelighed.
Foreksempel havde jeg nogle rester af bomulds garn, hvor jeg hæklet en bamse ud af fantasien, nogle vil nok sige at den ikke er særlig pæn osv, men det var første gang jeg gjorder det og blev selv stolt over resultatet, selv om at den ikke kan holde sit egen hoved oppe.
Så enten skal den sidde med hoved bukket for-/bagover, sidde og støtte hoved ellers skal jeg finde ud af at sætte et par tynde pinde ind i den, som kan holde hoved oppe.
I denne er der almindelig bamse fyld, da jeg lavet den sidste år, vil jeg prøve at lave den uden at bruge vat, hvilket jeg jo havde brugt i de andre bamser.
Først lavet jeg de to ben, de to arme, de to øre, så lavet jeg øjne, så lavet jeg den orange bund, som jeg så lavet videre på med det sorte og hæklede bene ind, det grønne på maven kom automatisk da jeg hæklede rundt, armene kom også bare der hvor de passede ind.
Jeg gjorder samme metode med det gule i hoved, som med det grønne på maven, da jeg så havde lavet den næsten helt til tops, så fylde jeg den ud, inden jeg hæklede det sidste færdig og lukkede af, så satte jeg øjne på bagefter og syet mund med tråd.
Undervejs hæftet jeg ender, så der ikke kom nogle ender frem, fordi de ikke var hæftet.
Sådan blev denne bamse så til.


Dette er et halstørklæde som jeg valgte at lave til bamsen af lidt garnrester der var, så den havde lidt støtte til halsen, men desværre hjælper det ikke meget... Dette indlæg vil på et senere tidspunkt blive delt på min anden blog (http://photoloveshow.blogspot.dk/), hvor jeg deler fotos og kreative ting, som jeg selv tager eller laver, men hvor jeg gerne vil dele dette indlæg også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar