søndag den 9. august 2015

Høre de mig

Der er tit hvor jeg sidder med en følelse af, at der ikke er nogen der forstår mig eller høre hvad jeg siger, det er på flere punkter, jeg kan sige noget i forhold til en samtale der er i gang, men enten høre de mig ikke, de lader som om de ikke høre mig selv om de gør, de høre mig, men forstår ikke hvad jeg mener, de høre mig men gør som om det er mig der har forstået det hele forkert.
Tit sidder jeg med en følelse af, at det er bedre at jeg ikke siger noget, end at det ligner at jeg snakker med mig selv, for der er alligevel ingen der lytter efter hvad jeg siger.
Selv her på denne blog, hvor jeg fortæller, om ting i mit liv, hvad jeg oplever, hvad jeg laver, samt nogle følelser ind i mellem, så virker det som om det er lige gyldigt, fordi der ikke er nogen der kommentere på mine ting, så tænker jeg på om de forstår hvad jeg mener.
Men samtidig, så tænker jeg, at det ikke er mig at den er galt med, for hvis folk vælger at overhøre mig, så er det da dem er har nogle problemer de burde få arbejdet med, for det er ikke mig den er galt med, det er dem.
Og dog, så føler jeg bare, at det jeg siger ikke er godt nok, hvilket det nok heller ikke er altid, men hvad så, det vigtigste for mig er, at jeg da bare bliver bemærkede, så ved jeg, at de har set at jeg har hørt, at jeg har sagt noget, selv om de ikke kommentere på det..

Jeg får ind imellem afvide, at jeg snakker for meget, men hvis jeg så ikke siger noget, så får jeg afvide, at jeg er for stille, hvilket jeg kan blive sur over, for så tror folk altid at det er fordi der er noget galt med mig, at jeg ikke har det godt.
Hvilket jo også er en positiv ting, at de bemærker mig, men samtidig føler jeg, at jeg ikke har lov til at være stille ind imellem, at jeg nok bare ikke altid har noget at sige, eller vil sige det på det tidspunkt.

Ind imellem tænker jeg, at det kunne være rart at være stille, hvis nogen så opdager det, så tage en snak med mig uden at der er andre til stede, men samtidig giv mig lov til at være stille, for nogen gange når en person er stille, betyder det bare, at personen reflektere over noget.
Hvilket jo er godt, hvis en person så har behov for at snakke om det, så gør det klart at man er der, når personen er klar, ikke før eller senere.
Men samtidig respektere hvis personen ikke vil snakke om det, for så viser man personen, at man har hørt dem og giver dem plads, som så kan styrke ens forhold i længden.
Husk at selv om du ikke føler, at du bliver hørt, så er der en god chance for at du bliver det, ellers gælder det bare om at gentage sig selv nok gange og højt nok, så ved man, hvornår man er blevet hørt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar