fredag den 14. august 2015

Japansk inspireret kjole

Da jeg var i løntilskudsjob i en børnehave for nogle år siden, var der forårsfest, hvor temaet var Japan, jeg synes, at jeg skulle have en kjole på, som var inspireret af en japansk kjole, jeg fandt det stof, som jeg gerne vil bruge og fik det faktisk lidt billigere end normalt.
Jeg klippet det selv ud, men fik lidt hjælp til at sy det sammen, syet dog en god del selv, der var ikke direkte en skitse at gå efter, men jeg tegnet en i hånden, som blev grundlaget for kjolen.
På en måde var jeg faktisk ret stolt over den, men det var som om andre ikke synes, at den var pæn, for der var ingen der kommenteret på den, jeg fik nærmest bare mærkelige blikke af andre.
Eller der var faktisk en der spurgte om jeg selv havde lavet den, da jeg så sagde ja med lidt hjælp, så var der nærmest ikke mere i det end at det havde jeg klaret godt, hvilket jo også er ros, men følelsen af, at jeg gjorder et forsøg, men alligevel ikke passet ind, var ikke sjovt, for det er som om jeg aldrig passer ind.
Men det har alligevel ikke holdt mig fra at gå mine egne veje, nogle gange, hvilket også er derfor jeg gerne vil dele dette indlæg med jer, så I læsere kan se et billed af kjolen, så må I jo selv bedømme og den er pæn eller grim.
Det kan godt være at det sorte stof er bredere end det burde være, men der blev købt det stof der var af det japansk mønstret, det var begrænset hvad der var tilbage, så for at den ikke blev for lille til mig, så var det den løsning der var.
Der er sat en lynlås ind i siden af det sorte soft, det irritere mig dog, at den er syet med hvid tråd, men min mor vil ikke til at skifte tråden, så derfor blev det hvid, og samtidig kan man se at den passer ikke helt med stoffet overgang ved lynlåsens ende, hvilket irritere mig lidt, men hvis man ser væk fra de ting med tråden og overgangen, så er det da godt klaret, når det er lavet ud fra en tanke.
Dette indlæg vil på et senere tidspunkt blive delt på min anden blog (http://photoloveshow.blogspot.dk/), hvor jeg deler fotos og kreative ting, som jeg selv tager eller laver, men hvor jeg gerne vil dele dette indlæg også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar