lørdag den 15. august 2015

Kunstmaler TLF

Dette er to malerier der har været i vores hjem i så mange år jeg husker, jeg har aldrig vist hvor vi fik dem fra eller hvorfor.
Da jeg så står og tager billeder af dem, siger min mor, at det er morfars fætters far der har lavet dem, hvilket jeg så studser lidt over, for det har jeg aldrig hørt noget om.
Jeg kigger nærmer på de to billeder, det er godt nok den samme der har malet dem i følge navne underskriften, hvor der står TLF, men det siger jo ikke så meget.
Da jeg så får spurgt mere ind til dem hos min mor, så kommer der mere af historien om dem.
Min mor forklar at min morfars fætter Poul havde dem efter sin far, Thorvald, da min bror og morbror en gang var oppe og besøg Poul fik de lov til at få et maleri hver.
Min bror valgte så den på det første billed, min morbror valgte den anden, men efter nogle år, fik vi så den som min morbror havde, da han ikke vil have den mere.
Jeg har prøvet at se, om jeg kunne finde noget på google om ham, men det har jeg ikke kunne, men jeg vil blive ved med at kigge, for der må da være noget mere om ham eller hans kunst et eller andet sted.Dette indlæg vil på et senere tidspunkt blive delt på min anden blog (http://photoloveshow.blogspot.dk/), hvor jeg deler fotos og kreative ting, som jeg selv tager eller laver, men hvor jeg gerne vil dele dette indlæg også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar