torsdag den 6. august 2015

Selv syet bamse med hår

Jeg har lavet denne bamse ud af stof rester, jeg lavet den pølse til dens hals, som skulle hjælpe med at holde hoved oppe, hvilket den også gør til en vist grænse, men det kunne have været bedre.
Desværre kan jeg ikke huske om det skulle være øre eller en sløjfe, som jeg har lavet oppe på hoved af den, men bagved den er der sat en lille klokke, som så kan ringe, når man bevæger den nok, og så har den fået hår på hoved.
Igen har jeg bare fyldt den ud med vat, hvilket er fint, så længe at den bare skal sidde og kigge.
Jeg tænker ind imellem på, at børn kun kan lide de der fine bamser fra butikkerne, på nær hvis der er nogen der kan finde ud af at sy eller strikke/hækle dem selv.
Så tænker jeg på, at hvis man giver en nyfødt barn sådan en bamse, så vil barnet sikkert elske den, for det er bamsen de ikke kan sove uden, fordi ikke kender til andet, så hvis flere gerne vil bryde ud af det perfekte verden, så vil børn vokse op med, at det er i orden at det ikke altid er perfekt.
Der er også vat i denne.
Den har en tunge, som man kan komme ind i munden, men man kan også tage den ud, som det ses på det nederste billed.Ingen kommentarer:

Send en kommentar