lørdag den 8. august 2015

Tomatsovs til pizza

3 fede Hvidløg
Cirka 400 gram Tomater
Halvanden store Løg
Blade fra 8 friske Oregano stilke
Salt og peber
Halvanden tsk Sukker
En dåse Tomat pure
Olie


Hvidløg og løg blev blendet og ned i en gryde med olie, så blev det meste af tomaterne blendet og ned i gryden resten af tomaterne kom direkte ned i gryden.
Så kom der lidt salt og peber i, man kan jo altid smage til med mere senere, så kom der sukker ned i retten.
Bladene blev plukket, vasket og igennem persillehakkeren og ned i retten, så kom der en dåse tomatpure i.
Nogle vil nok ikke putte tomatpure i, men jeg gør det for at give en ekstra smag via den.
Under hele dette forløb er der blevet rørt rundt i det ind i mellem, det stod så ved svagt varme i cirka 30-40 minutter, men husk at rør i den ind i mellem, smag til inden den kommer af, måske man gerne vil have mere salt og peber i, måske noget mere hvidløg eller tørret krydderi, men smag sig frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar