onsdag den 16. september 2015

Fødselsdags hygge den 15 september

I går startede dagen stille og rolig med hygge, hvor vi fik rundstykker og kage, efter en dramatisk weekend, så var det faktisk rart med en dag, hvor det bare var stille og roligt.

Så gjorder min mor og jeg mig klar og tog en tur til Randers regnskov, normalt har vi taget i Spanien i flere timer, men da min mor ikke er til at være der inde i flere timer, så valgte vi at gøre noget andet i år, men det var nu også skønt.

Jeg havde mit kamera med, der kan man se billederne inde på min facebook side, https://www.facebook.com/pages/Rommes-fotografier/305688382865463, men i de kommende dage vil jeg dele nogle af dem på min anden blog også, http://photoshowof.blogspot.dk/

Vi gik rundt og så på det Afrika og Asien i Randers regnskov, så spiste vi frokost og så gik vi ud i det Danske område, hvilket jeg virkelig godt kunne lide også, så gik vi ind i Sydamerika, så vi fik godt nok gået en del og set en masse.
Vi var der i fire timer cirka, og det var bare tiden værd, det var vildt varmt inde i de tre regnskove, så det gælder om at have noget med til at tørre sveden af sig, det var så fugtigt, at kameraet dugget helt vild mange af stederne.
Men jeg fik taget 275 billeder inde i Randers Regnskov, da jeg kom hjem havde jeg dog taget over 400 billeder, men det var fordi vi også kom forbi Gravhøjen Hamlets Grav og til sidste inden vi kom hjem var vi oppe på Yding Skovhøj.

Da vi kørte derfra tog vi ud og spise, inden vi så tog hjem, så det har været en lang men dejlig dag, det kunne være skønt med flere af den slags dage, men desværre sker det ikke så tit.

Jeg havde for nogle dage siden fjernet min fødselsdato fra Facebook, da jeg tit synes, at folk kun skriver tillykke til en fordi facebook siger det, så ved at fjerne den, så vil jeg se hvor mange der faktisk huskede at man havde fødselsdag.
Den første sms jeg fik var fra min morbror og tante, min morfar nåede at ringe inden vi tog afsted, så det var nu også godt, tænkt en gang at en mand på næsten 99 år, kan så meget, er rigtig stolt over min morfar.

Men jeg havde en skøn dag, men alt taget i betrækning.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar