onsdag den 23. september 2015

Forloren Hare

I søndags lavet min mor og jeg for første gang forloren hare, ingen af os havde prøvet det før, så ud fra det, så gik det faktisk godt, men den kunne godt have haft brug for mere smag, men det ved vi så til næste gang.

Vi tog udgangs punkt i opskriften inde på denne side, http://www.arla.dk/opskrifter/forloren-hare-a-la-farmor/
Men vi lagde dog noget til, da vi havde lidt over 500 gram kød, så på den måde blev det lidt et gæt, men alt blev stadigvæk næsten hvad det skulle være.
Dog lavede vi den på en lidt anden måde, vi tænde ovnen, imens blandet vi kødet og tingene sammen, da så formede vi den i fadet og lagde bacon oven på.
Så kom den ind i ovnen, selv om ovnen ikke var helt varm endnu, da ovnen så var varm, skruede vi ned på 200 grader.
Imens satte vi kartofler og blomkål til at koge, så var der cirka gået en halv time, så skruede vi ovnen op på 225 grader og efter fem minutter så slukkede vi ovnen.
I de fem minutter, så startede vi sovsen op i en gryde, for vi vil ikke til at lave sovsen på den måde som i opskriften, men vi vil have bearnaise sauce til, det var også derfor vi slukkede ovnen, for så kunne jeg stå og lave den færdig i fred og den forloren hare kunne få efter varmen fra ovnen.
Men det hele blev færdig og kom til at smage godt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar