torsdag den 10. september 2015

Salat med Oksekød

Vi har en del tomater i drivhuset, hvilket er min fordel, for så kan jeg få meget salat, hvilket jo er sundt, jeg kan da få salat året rundt, men det er nu en gang bedre, når nogle eller alle ting kommer fra egen have og drivhus.

Jeg kan godt lide at lave en salat med Tomater, Agurk, Majs og stegt Oksekød, så er der nok nogle der vil sige, at det ikke har noget med salat at gøre, og at det er dumt at putte Oksekød i, men jeg har fundet ud af, at jeg bruger mindre dressing ved at bruge Oksekød.
Men hvis jeg spiser salat uden Oksekød, spiser jeg meget mere mad, fordi jeg ikke bliver ordenlig mæt, så spiser jeg meget mere salat, men jeg kommer også til at små spise imellem måltiderne, så derfor er det for mig vigtig at komme oksekød i, det kan også skiftes ud med kylling eller andet.

Det oksekød jeg laver er på følgende måde:
500 gram oksekød
Hvidløg (Mængden er efter hvad smag man har)
Paprika (Mængden er efter hvad smag man har)
Salt og peber
Olie

Hælder lidt olie i gryden, kommer hvidløg og oksekød.
Efter lidt tid kommer der Paprika, Salt og Peber i, der skal bare en smugle Salt og Peber i.
Så steges det bare til at det er færdig, man kan smage det til, om der skal mere krydderi i, men man kan også kommer andre krydderier i, nogle gange kommer jeg også Basilikum i.
Imens Kødet står og bliver stegt, så kan man jo skære Tomater og Agurk ud, blandet det med Majs, man kan jo også komme andre ting i salaten, så som bønnespirer, gulerødder osv.
Man skal dog forvente at der er kød nok til flere, salaten kan hurtig blive en stor mængde også, så man kan lave mad til to dage, men også til flere på en dag, hvis det er det man vil.
Jeg kan bare sige, at det er en god måltid, og jeg synes, at det smager godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar