søndag den 25. oktober 2015

Dokk1 eller Dokken

Var i går inde i Dokk1/Dokken sammen med nogle skønne personer, Alice (min veninde), Elina (Alice's kæreste) og Lisbeth (Alice's mor), det var godt at få det set, det var godt nok stort, udefra ser det stort ud, men inden i er det bare endnu større end man regnede med.

Alice fortalte mig, om deres parkering, ikke fordi Alice selv har bil eller kørekort, men det lød da godt nok helt vildt den måde de gør det på, men jeg kan slet ikke forklare måde at de gør det på.

Jeg tænker, at Dokk1 er sådan et sted at jeg kan finde på at tage hen og sidde og læse i en bog eller bare nyde udsigten ud over vandet.

Der var mange andre der i går, men stadigvæk kunne man være heldig at finde et hjørne med lidt mere ro, hvor man kan sidde og hygge sig.

Det der overrasker mig med dette sted er også at der er en cafe, for det regner man ikke lige med, at der er på en bibliotek og borgerservice, men samtidig er det en god måde at få andre kunder, eller holde på dem der kommer, så de ikke skal til at gå for at få mad.

Det eneste jeg nok synes var lidt mærkeligt, var at der er placeret en lege område lige uden for cafeen, så man ikke kan se ordenligt ud over vandet derfra, hvor jeg synes, at de godt kan have sat det lidt anderledes og så nogle bænke og border lige der, for så kan man sidde der om sommeren og nyde udsigten.

Men ellers er det et skønt sted, hvor jeg nok gerne vil tage hen og se det igen, måske endda om sommeren, hvor jeg vil sætte mig til at læse eller hygge mig med andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar