onsdag den 7. oktober 2015

Frisk gå tur

I lørdags var jeg ude og gå en aftentur for at få gået nogle ekstra skridt, vejret var så skønt, selv om nogle vil sige at det var for koldt i vejret, så synes jeg faktisk at det var dejligt, lige tilpas, for hvis det havde været meget varmere vil det ikke gøre noget, men for varmt ville også være træls.
For så ender man svede helt vildt, man ender med at blive godt træt hurtigere på grund af varmen, men når det er køligt, så går man mere og holder sig i gang mere, for at holde varmen, hvilket er godt, og jeg får nærmest ny energi af den friske luft.
Men jeg synes også at det er rart at gå ture på dette tidspunkt frem for om sommeren, for på dette tidspunkt af året, så ender man meget med at sidde inden for, fordi vejret er dårlig, men når man så kommer ud og gå, så får man en anden form for frisk hed over sig.
Hvis jeg går alene, så bruger jeg tiden på at tænke over de ting der sker i mit liv, hvor hvis jeg går sammen med andre, så får vi måske snakkede om nogle ting, som vi ellers ikke for snakkede om, hvilket jo er en skøn ting at gøre.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar